• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

11.03.2023

14:01

UHAPŠENE ESKOBAROVE UBICE! Ranka Radoševića likvidirali na pumpi u Rušnju, LOCIRANI ZA MANJE OD 48 SATI!

Zoran Sinko

Vesti

UHAPŠENE ESKOBAROVE UBICE! Ranka Radoševića likvidirali na pumpi u Rušnju, LOCIRANI ZA MANJE OD 48 SATI!

Podeli vest

Ekspresnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrasnjih poslova, PU za grad Beograd uhapšene su ubice sa pumpe u Rušnju.

Oba izvršioca su uhapšena nakon brzog i efikasnog operativnog rada. Za svega nekoliko sati policija je identifikovala počinioce, jer ih je snimila kamera prlilikom bekstva, a za manje od 48 sati oba napadača su locirana i uhapšena.

Nikšićanin Ranko Radošević (54), koji je bio blizak 'škaljarskom klanu', ubijen je u kafiću na benzinskoj pumpi.

Dvojica maskiranih napadača pobegla su ukradenim "golfom" koji je pronađen zapaljen na Petlovom brdu. Policija je nakon pucnjave pokrenula akciju Vihor.

Radošević je u trenutku pucnjave sedeo za stolom u restoranu pumpe u Rušnju.

- On je sedeo je za stolom. Kada je video oružje pokušao je da pobegne, ali je napadač odmah počeo da puca u njega. Ispalio je više hitaca u njegovo telo, a potom je prišao i pucao mu u glavu. U tom trenutku bilo je oko 20 ljudi tu u blizini, ali kako je odjeknuo prvi pucanj svi su zalegli na pod - ispričao je izvor Informera, dodajući da su brutalnu likvidaciju snimile kamere na pumpi. 

Eskobarov blindirani BMW kod Marka Miljkovića?

Ranko Radošević, poznat po nadimku Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka. Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil blindirani BMW koji se vodi na njegovo ime.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija