• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blic.rs

11.03.2023

22:09

NEPOZNATI MUŠKARAC NAPAO ŽENU U SMEDEREVU! Pokušao da je šutne u glavu i obori na zemlju, a onda joj zapretio SMRĆU

prinstscreen

Vesti

NEPOZNATI MUŠKARAC NAPAO ŽENU U SMEDEREVU! Pokušao da je šutne u glavu i obori na zemlju, a onda joj zapretio SMRĆU

Podeli vest

Jedna žena povređena je danas u Smederevu, kada ju je napao nepoznati muškarac.

Naime, prema navodima sa društvenih mreža, ona je napadnuta u blizini murala kod fudbalskog terena u naselju Miloja Đaka, a napadač je bio u vidno alkoholisanom stanju.

Pokušao je da je šutne u glavu, a onda i obori na zemlju. Nije uspeo, usledila je pretnja smrću ako je još jednom vidi na tom mestu - napisala je ćerka napadnute žene na svom instagram profilu.

Kako je navela, njena majka nikada ranije nije videla napadača u naselju, a ceo slučaj je odmah prijavljen nadležnima.

- Nasilnik je uhapšen. Ona je sada sa mnom, na sigurnom - napisala je u objavi.

Objasnila je da ovo nije prvi izolovani slučaj fizičkog napada na ženu u naselju i apelovala na roditelje da ne puštaju decu samu u naselje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija