• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

12.03.2023

11:13

UHAPŠEN ALBANAC ZBOG UBISTVA SRBINA U ŠPANIJI! Lažno se predstavljao kao Italijan, HTEO DA POBEGNE PREKO KROVA

Printscreen /You Tube Diari de Tarragona

Vesti

UHAPŠEN ALBANAC ZBOG UBISTVA SRBINA U ŠPANIJI! Lažno se predstavljao kao Italijan, HTEO DA POBEGNE PREKO KROVA

Podeli vest

Španska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je u julu prošle godine u Grenadi ubio Srbina Branislava N. (44) u toj pucnjavi ranjen je Bosanac (41).

Zbog pucnjave u kojoj je Srbin ubijen, a jedan Bosanac teško ranjen, uhapšeno je pet osoba, međutim, za ubicom se tragalo do danas. U pitanju je Albanac koji se lažno predstavljao kao Italijan i koji se sve vreme krio u gradu Adri.

On je uhapšen u utorak u ranim jutarnjim časovima. Elitne jedinice civilne garde upale su u kuću i uhapsili su ga pre nego što je uspeo da pobegne kroz krov. On je hteo da izađe na posrednu ulicu, međutim tamo ga je sačekala grupa policajaca.

Foto: Printscreen You Tube

Albanca su hapsile elitne jedinice crvene garde

Podsetimo, Branisav N. (44) ubijen je na brani Rules kod Grenade 13. jula prošle godine nešto pre 19 časova. U pucnjavi je ranjen državljanin Bosne i Hercegovine, koji je helikopterom prebačen u bolnicu.

Španska policija potvrdila je da je ubijeni Srbin imao 44 godine. 

Foto: printscreen

 

Motiv za zločin i dalje nije poznat, a spekuliše se da je došlo do obračuna dve kriminalne bande oko trgovine drogom.

U Srbina je navodno ispaljeno više projektila i stradao je na licu mesta, dok je Bosanac zadobio ranu u predelu stomaka i iako su lekari odeljenja za neurotraumatologiju sinoć uspeli da ga stabilizuju, danas i dalje pomno prate njegovo stanje.

Kako su tada preneli španski mediji, sve je ukazivalo na to da su se dve kriminalne grupe srele na jednom od parkinga na područja brane Rules, mestu na pola puta između obale Granade i glavnog grada. Izvršioci ubistva i pokušaja ubistva pobegli su u jednom ili više vozila na tom području, i kako je potvrđeno, potraga za njima još traje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija