• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D./Informer.rs

15.03.2023

12:58

POLICIJA TRAGA ZA BOSANCEM ZBOG UBISTVA RANKA ESKOBARA! Ovo je Marko Pjanović, dečko Azre Š. EVO GDE JE ZADNJI PUT VIĐEN

printscreen

Vesti

POLICIJA TRAGA ZA BOSANCEM ZBOG UBISTVA RANKA ESKOBARA! Ovo je Marko Pjanović, dečko Azre Š. EVO GDE JE ZADNJI PUT VIĐEN

Podeli vest

Policija Srpske traga za Markom Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo "Interpolovu" međunarodnu poternicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Eskobar.

Pjanović koji se dovodi u vezu s ubistvom u poslednja 24 časa primećen je na području Bijeljine.

"Molimo građane ukoliko primete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj 122 ili se obrate najbližoj policijskoj stanici", rečeno je u MUP-a RS.

"Nezavisne novine" nezvanično saznaju da je sinoć u Sarajevu uhapšena Pjanovićeva devojka (22) za kojom je takođe bila raspisana međunarodna potjernica zbog ubistva Ranka Radoševića Eskobara 9. marta u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama Uprava za organizovani i teški kriminal RS u saradnji sa MUP-om Srbije i policijom Brčkog su je locirali u Sarajevu te su obavestili sarajevsku policiju koja ju je uhapsila.

Foto: MUP RS

LICE SA POTERNICE! Marko Pjanović

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo, uhapšena je Azra Š. (22) u Brčkom, za kojom je raspisana međunarodna poternica zbog krivičnog dela ubistva R.R.

O hapšenju je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, a uhapšena je predata u Jedinicu za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo.

Pretvarali se da su kupci automobila

Kako Informer.rs saznaje, Pjanović i Azra su se pretvarali da su kupci automobila.

- Bili su dan ranije na placu, kao zainteresovani za kupovinu i navodno dogovorili kupovinu jednog automobila. Sutra su u zakazano vreme za kupoprodaju, umesto njih dvoje, došle ubice-kaže sagovornik Informer.rs

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar, iz Nikšića, ubijen je 9. marta u kafiću u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, u Beogradu. U vezi sa tim ubistvom, u stanu na Novom Beogradu uhapšena dvojica muškaraca i maloletna devojka.

U vezi sa Belivukom, vođa "Šedouza" iz Brčkog

 

Prema saznanjima Marko Pjanović je jedan od vođa "Šedouza" iz Brčkog, navijačke grupe "Partizana".

Pjanović je, kako saznajemo od izvora iz istrage, bio blizak sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, koji su u sklopu navijačke grupe "Principi" oformili organizovanu kriminalnu grupu kojoj se sudi za sedam teških ubistava.

- U avgustu 2017. godine poginuo je Siniša Radovanović zvani Škljo, bivši vođa "Grobara" iz Brčkog. Tada se na njegovo mesto nametnuo Pjanović, koji je  dovođen u vezu sa pucnjavom na navijače "Crvene zvezde" u Brčkom


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija