• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

15.03.2023

18:18

ŠTA VI IMATE PROTIV MENE, POVIKAO JE I POTEGAO NOŽ! Detalji napada na policajca ispred zgrade STRADANJA ČETVORO DECE

A.G.

Vesti

ŠTA VI IMATE PROTIV MENE, POVIKAO JE I POTEGAO NOŽ! Detalji napada na policajca ispred zgrade STRADANJA ČETVORO DECE

Podeli vest

Novopazarska policija intenzivno traga za muškarcem koji je nožem napao policijskog službenika ispred zgrade u kojoj je nedavno četvoro dece nastradalo u požaru.

Kako Informer nezvanično saznaje, napad se dogodio danas oko 13 sati u naselju Jalija u Novom Pazaru.

Policajac se nalazio u službenom automobilu i bio je raspoređen na obezbeđivanju objekta koji je zahvaćen požarom početkom marta ove godine.

- Padala je kiša i policajac je bio u vozilu ispred zgrade. Tu zgradu još uvek obezbeđuje policija jer istraga o uzroku požara još nije završena. Napadač, koji je odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima, kao što su trgovina narkoticima i slično, otvorio je suvozačka vrata na patrolnom vozilu i počeo da psuje i preti, navodi naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, osumnjičeni je policajcu rekao “šta vi tražite ovde, šta imate protiv mene”, a zatim mu uputio psovke.

Naš izvor dodaje da je policajac izašao iz automobila i osumnjičenom rekao da se smiri i da mu pokaže ličnu kartu.

- Osumnjičeni je tada izvadio nož i odmah pobegao. Policajac je pojurio za njim ali je osumnjičeni, koji živi u tom naselju i dobro poznaje sve ulice i prolaze između zgrada, uspeo da pobegne i za njim policija traga, navodi naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija