• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/M.S.

20.03.2023

13:02

(VIDEO/FOTO) NIKO NE ODUSTAJE OD POTRAGE NA DUNAVU! Jedan od nestalih mladića pre nedelju dana proslavio rođendan

Zoran Sinko/printscreen FB

Vesti

(VIDEO/FOTO) NIKO NE ODUSTAJE OD POTRAGE NA DUNAVU! Jedan od nestalih mladića pre nedelju dana proslavio rođendan

Podeli vest

Policija, vatrogasci, prijatelji i ribari.. ne prestaju da tragaju za trojicom mladićima koji su nestali kada im se prevrnuo čamac na Dunavu!

Potraga za Milošem M. (37) iz Zemuna, Nenadom T. (38) iz Ugrinovaca i Milanom N. (36) sa Novog Beograda, počela je juče i nastavljena je danas.

Maneta spasla daska sa stiroporom

Renato Grbić za medije objasnio da je Mane imao veliku sreću kada je uspeo da se spasi. 

Momak koji je preživeo bio je juče sa rečnom policijom i pokazivao gde su bili i kako su se prevrnuli. Mane se spasio tako što je našao dasku sa stiroporom i pomoću nje plivao. Probio se kroz šumu i rastinje i preko nasipa ušao u jednu kuću i zatražio pomoć- rekao je Renato.

Podsetimo, trojica mladića nestali su u subotu uveče u reci kod Ade huje kada im se prevrnuo čamac u kom su bili. Sa njima je u polovilu u tom trenutku bio i četvrti drugar, Mane K. koji je jedini uspeo da dopliva do obale. On je pregledan u Urgentnom centru, fizički je stabilan, ali je pod velikim stresom i šokom, kažu njegovi poznanici.

Prema njihovim rečima, ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto dogoditi, a za svu četvorici imaju reči hvale, nazivajući ih velikim ljubiteljima prirode i druženja.

Foto: Zoran Sinko

Rečna policija

Jedan od nestalih, Miloš M., koji je vozio čamac u trenutku nesreće, pre samo sedam dana proslavio je rođendan.

- Miloš je pre nedelju dana slavio rođendan u društvu porodice i prijatelja. Primio je mnogo čestitki i na svom Fejsbuk profilu - kaže medije jedan od poznanika nestalih:

- Milan N. uskoro postaje otac, jer je njegova žena trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad T. su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem - kaže izvor i dodaje da su se četvorica drugara u subotu okupila posle dužeg vremena:

Foto: Zoran Sinko

 

- Nisu se dugo svi zajedno videli i družili, zato su i organizovali taj izlet. Išli su da rošitljaju na ostrvo Bela stena i posle celodnevnog druženja, kada su krenuli kućama, desilo se šta se desilo.

Kako smo već pisali, u subotu uveče su vremenski uslovi bili jako loši za plovidbu, duvala je košava, talasi su bili visoki, a voda hladna.

Porodice nestalih Nenada Trivkovića (38) iz Ugrinovaca, Miloša Markovića (37) iz Zemuna i Milana Nikolićem (36) iz Novog Beograda, koji su preksinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta, zamolili su građane da im pomognu u potrazi.

Supruga Nenada Trivkovića, Dragana, rekla je danas za Informer.rs da im svaka pomoć mnogo znači.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija