• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.03.2023

13:16

POČAST ZA NEZABORAV! Osvanuo mural Jovani iz Grabovnice koja je stradala u nesreći na grdeličkom putu: "Za sve što dolazi nedostaješ" (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

POČAST ZA NEZABORAV! Osvanuo mural Jovani iz Grabovnice koja je stradala u nesreći na grdeličkom putu: "Za sve što dolazi nedostaješ" (FOTO)

Podeli vest

Na trafostanci u centru sela Velika Grabovnica osvanuo je veliki mural s likom pokojne Jovane Janković (18), koja je stradala u teškoj nesreći na starom grdeličkom putu u februaru ove godine.

Na inicijativu vršnjaka ovaj mural oslikalo je troje njenih drugova i drugarica iz Ekonomske škole. 

- I na ovaj način želeli su da joj odaju počast i da se ne zaboravi njihova drugarica - kaže jedan od profesora škole.

Podsetimo, Jovana Janković poginula je 5. februara na starom grdeličkom putu kada je, takođe mladi vozač, automobilom marke BMW sleteo s puta, a tada su teško povređena i tri mladića.

O neizmernoj tuzi koja je zaposela dom Jankovića, ali i besu što je Jovanu u smrt BMW-om povezao pet godina stariji Predrag N. iz Male Grabovnice, koji je bio pijan i nasilnički pored tinejdžerke vozio još dvojicu devetnaestogodišnjih mladića, govorio je nakon nesreće njen otac Srđan Janković, zaposlen u Vojsci Srbije.

- Moj život nema smisla od pre tri dana kad sam izgubio ćerku, a do kraja života ću goniti krivca dok ne bude pravedno osuđen. Maštali smo o svetloj budućnosti, a šta sada?! Jovana je 23. decembra proslavila punoletstvo. Moje divno dete, koje danas sahranjujemo na 40. rođendan moje žene, njene majke. Bili smo naručili tortu... Mali brat ne može da shvati da više nema sestru, a zbog čega sve? Zbog majmuna koji je pijan vozio bez ruku troje tuđe dece. Uzeli smo iz njegovih prokletih kola flašu od viskija kao dokaz da je vozač pio i u automobilu - plačući kazuje nesrećni Srđan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija