• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.03.2023

15:29 >> 15:36

MUNJEVITA REAKCIJA POLICIJE! Identifikovani svi napadači masovne tuče navijača na Novom Beogradu

printscreen

Vesti

MUNJEVITA REAKCIJA POLICIJE! Identifikovani svi napadači masovne tuče navijača na Novom Beogradu

Podeli vest

Policija je brzim i efikasnim operativnim radom identifikovala sve napadače sukoba navijača na Novom Beogradu!

Kako nezvanično saznajemo većina napadača je privedena. 

- Veći broj napadača je priveden, a za ostalima se intezivno traga. Pretpostavlja se da će i oni ubrzo biti privedeni - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Podsetimo, masovna tuča se dogodila sinoć oko 23.25 časova u Gandijevoj 74 na Novom Beogradu, kada je kako se sumnja grupa navijača "Zvezede" napala navijače "Partizana" koji su mahom maloletnici. 

U stravičnoj tuči teške telesne povrede opasne po život zadobio je Nikola Ž. (22), a povređen je i njegov brat koji ima samo 12 godina! 

Foto: M.S.

 

Intervenisala je, pored policije, i Hitna pomoć koja je sa više vozila prevezla povređene maloletnike u Tiršovu. 

Povodom tuče danas se oglasio i MUP saopštenjem u kome je navedeno da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja.

" Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli  određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim  po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku" , rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik  načelnika  PU za grad Beograd.

On je dodao da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

"Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja", naveo je ranije danas Cvijović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59