• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Krone.at

02.04.2023

08:31

UHAPŠENI CRNOGORAC I SRBIN ZBOG UBISTVA BOSANCA! Brutalan  zločin u Austriji

Vesti

UHAPŠENI CRNOGORAC I SRBIN ZBOG UBISTVA BOSANCA! Brutalan zločin u Austriji

Podeli vest

Crnogorac (40) i Srbin (19) uhapšeni su nakon policijske potrage zbog sumnje da su počinili ubistvo Bosanca (40). Nakon hapšenja Srbin je ubrzo oslobođen ove sumnje, ali ne i Crnogorac za koga se sumnja da je nožem ubio Bosanca.

Kako navode lokalni mediji brutalno ubsitvo dogodilo se u petak oko 7.20 sati.

- Sumnja se, da se napad dogodio u Ulici Martrenku u Gornjoj Austriji. Teško povređeni muškarac nađen je na ulici, zahvaljujući prijavi žene koja je izjavila da je videla automobil koji se zaustavio pored pešaka i da je u jednom trenutku muškarac izašao iz vozila i nožem više puta ubo čoveka koji je bio na ulici. Potom je napadač seo  u vozilo i pobegao - piše austrijski mediji.

Prema njihovom izveštavanju Hitna pomoć je odvezla povređenog čoveka u bolnicu gde je preminuo a policija je odmah pokrenula za vozilom koji je napadač pobegao.

- Ubrzo je tokom potrage pronađen automobil i u njemu državljanin Crne Gore i mladić iz Srbije. Obojicca su uhapšena ali se istragom sva sumnja svela na starijeg muškarca - piše "krone.at".

Foto: Tanjug

Tekst potpisa

Motiv napada još uvek nije poznat ali se pretpostavlja da je reč o ljubomori. 

- Istragom je utvrđeno da su sva trojica bili zajedno i da su se dovezli kolima do posla. Ispred ulaza u dvorište kompanije za koju su radili, Crnogorac i Bosanac su izašli iz plavog terenca kako bi otvorili kapiju. Tada je krenula žestoka svađa između njih. U jednom trenutku Crnogorac je izvadio nož i pet puta izbo Bosanca - navode lokalni mediji. 

Srbin koji je u trenutku incidenta sedeo u kolima navodno nije primetio napad nožem. Crnogorac je nakon napada sa krvavim nožem uskočio u auto i rekao Srbinu "vozi, vozi, vozi", piše Krone.

Svedok koji je video sukob dvojice muškarca odmah je alarmirao policiju. Za to vreme Crnogorac i Srbin seli su u jedan kafić u Traunu. Nakon nekog vremena Crnogorac je napustio kafić i plavim terencem se uputio prema Lincu gde ga je nešto pre devet sati na auto-putu uhapsila policija.

Oružje kojim je izbo Bosanca još se nalazilo u vozilu. Crnogorac je navodno nakon zločina pozvao bivšu ženu i rekao joj šta je uradio, a zatim je pretio da će ubiti i nju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija