• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

03.04.2023

15:26

MAJKA NASTRADALOG MLADIĆA I NJEGOVE TRUDNE ŽENE U ZRENJANINU: Niko ne može da mi potvrdi da su to moj Nenad i Katarina

Z. I.

Vesti

MAJKA NASTRADALOG MLADIĆA I NJEGOVE TRUDNE ŽENE U ZRENJANINU: Niko ne može da mi potvrdi da su to moj Nenad i Katarina

Podeli vest

Ksenija, majka pokojnog Nenada Bilića (25) iz Zrenjanina koji je nastradao sa trudnom suprugom Katarinom (23) u iznajmljenom stanu u Ruskom Selu, kaže da želi da sahrani sina i snaju, ali da to još uvek nije moguće!

Podsetimo tela Nenada i njegove supruge Katarine pronađena su pre četiri dana u iznajmljenom stanu u Ulici Emila Gavrila u Zrenjaninu. Njih dvoje kako smo ranije izveštavali ugušili su se u snu zbog curenja gasa. 

Ksenija, majka nastradalog Nenada za Informer kaže da još uvek ne zna kada će biti sahrana jer su tela još uvek na obdukciji. 
- Rekli su mi da tela još ne mogu zvanično da budu identifikovana, obzirom na fazu u kojoj su otkrivena u tom stanu gde je bila velika toplota - kaže Nenadova majka Ksenija, tužna i očajna.

Foto: Z.I.

Majka Nenada Bilića

Kako je navela od nje su nadležni uzeli bris kako bi uradili DNK analizu. 

- Baš se sve odužilo, verujte na izmaku sam snage, a može ovo još da potraje, nedelju dve dana, kažu u policiji da su tela u užasnom stanju i da je neophodna DNK analiza. Plašim se da će to još trajati, a verujte želja mi je da ih sahranim časno u zajedničkoj grobnici - kroz suze nastavlja Ksenija.

Prema njenim rečima bris je neophodno da daju Katarinini roditelji.

- Oni su bolesni ljudi, imaju problema i koliko znam trenutno se nalaze u psihijatrijskoj bolnici u Starom Lecu. Oni možda i ne znaju da im je ćerka mrtva - dodaje Nenadova majka.

Nesrećna majka kaže da kako vreme prolazi da i u njoj počinje da se rađa nada da to možda i nisu njen sin i snaja. 

- Počela sam da se nadam da to nisu naši Nenad i Katarina, ali nada nažalost tone kada racionalno sagledam činjenice. Sa jedne strane, sve se nadam da će nam neko javiti da to nisu oni, a sa druge strane svesna sam da najverovatnije jesu jer su na mestu tragedije pronađena njihova dokumenta i drugi predmeti koji im pripadaju tako da skoro nema sumnje da su to oni ali... Ništa nećemo znati dok ne stigne izveštaj sa DNK analizom - zaključuje Ksenija.

Foto: Društvene mreže

 Katarina i Nenad

TRAŽILA DA PREPOZNA TELO SVOG SINA

- Pitala sam da li mogu da vidim tela i da ih identifikujem,  ali su mi rekli da mi to ne preporučuju, uz napomenu da možete vi tražiti da ih vidite ali ćete samo sebi napraviti zlo jer su neprepoznatljivi pa je bolje da se uradi DNK analiza - dodaje Ksenija plačnim glasom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija