• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

03.04.2023

16:14

TUKAO ŽENU DOK JOJ NIJE PUKLA SLEZINA! Zaječarac brutalno pretukao suprugu jer mu se mešala u ljubavni život OSUĐEN NA 7 GODINA

Vesti

TUKAO ŽENU DOK JOJ NIJE PUKLA SLEZINA! Zaječarac brutalno pretukao suprugu jer mu se mešala u ljubavni život OSUĐEN NA 7 GODINA

Podeli vest

J.D. (49) osuđen je na sedam godina zatvora jer je brutalno pretukao suprugu R.K. (47), kojoj je pocepao slezinu i naneo povrede opasne po život!

Naime, u maju prošle godine slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja u Zaječaru zgrozio je Srbiju a "razlog" koji je tome prethodio nečuven je.

Tada je jedan meštanin pretukao suprugu ''jer mu se mešala u ljubavni život'', i tom prilikom joj je napukla slezina.

- Nesrećna žena tada nije htela ni da ga prijavi... Sada je doneta pravnosnažna presuda tom suprugu. Osnovni sud u Zaječaru doneo je presudu, koju je potvrdio Apelacioni sud u Nišu, po kojoj će Zaječarac J.D. zbog nasilja u porodici, odnosno zbog povreda opasnih po život koje je naneo svojoj supruzi R.K. provesti u zatvoru sedam godina zbog počinjenog krivičnog dela - rekao je sagovornik Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Insider/printscreen

 

Podsetimo, J.D. je uhapšen nakon što je brutalno pretukao suprugu, kojoj je udarcima pocepao slezinu i naneo povrede opasne po život!

- Nasilnik se, prilikom hapšenja, "pravdao" da je tukao nesrećnu ženu "pošto mu se mešala u ljubavni život"?!? R.K. je tri dana trpela bolove da bi je nakon toga rođaci odneli u bolnicu. Lekarima je ispričala da ju je muž pretukao, da je trpela bolove, a da je sada došla jer su bolovi postali nepodnošljivi. Ona čak nije htela ni da prijavi supruga. Lekari su bili u šoku nakon pregleda. Ustanovili su da je ženi od tolikih batina naprsla slezina i da se ona nalazi u životnoj opasnosti - rekao je ranije naš sagovornik.

Lekari su odmah obavestili policiju po službenoj dužnosti.

- Nasilnik se nije opirao hapšenju i hladnokrvno je ispričao zašto umalo nije ubio suprugu. Kazao je da ga je supruga iznervirala jer mu je vređala ljubavnicu i mešala mu se u ljubavni život. Priznao je da ju je tukao pesnicama i da ju je šutirao - kazali su tada nadležni.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija