• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2023

21:31

PUTNIČKI VOZ ISKLIZNUO IZ ŠINA! Do nesreće nadomak Zaječara došlo zbog OŠTEĆENJA OSOVINE

V.N.

Vesti

PUTNIČKI VOZ ISKLIZNUO IZ ŠINA! Do nesreće nadomak Zaječara došlo zbog OŠTEĆENJA OSOVINE

Podeli vest

Putnički voz izkliznuo je večeras iz šina kod Zaječara, a u incidentu nije bilo povređenih.

Kako prenosi portal "Glas Zaječara" do nezgode je došlo usled oštećenja na jednoj od osovina, nakon čega je voz iskliznuo iz šina.

Do nezgode je došlo u 19:37 časova, a reč je o vozu koji saobraća na relaciji Niš – Zaječar.

Povređenih nema i saobraćaj nije u prekidu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavlović

pre 1 godinu

Ne verujem kako sme voz da iskoči iz šina kad Vučić i Brnabićka tvrde da su pruge u redu da su ih toliko pustili u promet da oni grade brze pruge ( ne znam kako pruge mogu da budu brze kad se opšte ne kreću) ta vest je sigurdno iz onih medija koji su neprijateljski nastrojeni prema Srbiji, Vučiću i njegovoj porodici, sramota !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija