• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/24 sedam

05.04.2023

12:57

ODLIČNE VESTI! Devojka koju je otac pokušao da ubije kada se autom zakucao u banderu u Grockoj, oporavlja se od povreda

printscreen

Vesti

ODLIČNE VESTI! Devojka koju je otac pokušao da ubije kada se autom zakucao u banderu u Grockoj, oporavlja se od povreda

Podeli vest

Devojka (18) koju je otac pokušao da ubije pre dve nedelje u gročanskom naselju Dražanj, tako što se zakucao automobilom u banderu prilikom čega je on nastradao, oporavlja se i juče je prvi put stala na noge u bolnici i šetala.

Deda mlade devojke, otac njene majke, ispričao je da se ona oporavlja.

- Ona je dobro, hvala Bogu. I dalje je u bolnici, ali povrede prolaze. Juče je prvi put ustala i šetala. Samo majka može da uđe da je vidi i to na kratko. Pitala je za oca, vratilo joj se sećanje i rekla je mojoj ćerki: „Mama, on je mene pokušao da ubije. Šta ćemo sad?“, a ona joj je odgovorila: „Ne brini ništa, on je u drugoj bolnici, ići će u zatvor“ - rekao je deda devojke.

Foto: Printscreen 192.rs Instagram video

Trenutak udarca u banderu

Deka je ranije ispričao da je njegova ćerka ostavila muža kad je unuka postala punoletna, u januaru ove godine, jer više nije mogla da trpi njegovo maltretiranje.

Naveo je da ju je tukao, što porodica nije znala. Ispričao je da njegova ćerka ima ciste na jetri i da je jednom operisana, a kada je drugi put trebalo da ide na operaciju, sada već pokojni suprug to joj nije dozvolio.

Kako je ranije saopšteno iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, obavljen je razgovor sa svim članovima porodice, radi procene rizika.

- Devojka je u razgovoru navela da je ostala u porodičnoj kući sa ocem da se o njemu stara, da ga vodi kod lekara, da je jako vezana za oca, da je otac bolestan i da je prilikom podnošenja prijave došlo do nesuglasica i da majka devojčice planira da se vrati u porodicu. Razgovor s majkom dosad nije obavljen - navodi se u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Saobraćajna nesreća koju je izazvao devojčin otac dogodila se 21. marta u centru naselja, na uglu Beogradske i Narodnog fronta u Dražnju. Otac je prethodno, u automobilu pripretio ćerkinoj drugarici nožem i izbacio je iz auta, da bi potom krenuo u samoubilački i ubilački čin, u kojem je on nastradao dok je njegova ćerka teško povređena. Prema rečima devojčinog dede, osim pretnji poginuli otac je na groblju obeležio i grobno mesto za ćerku i sebe.

Inače, oca-samoubicu je u januaru policiji prijavio prijatelj, nakon što je ovaj izjavio da će ubiti sebe i ćerku, ukoliko mu se ne vrati žena. Iz kuće je tada odneto i oružje koje su imali on i supruga koja je otišla.

Ta tročlana porodica je potom, 7. februara, razmatrana u radu Grupe za koordinaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija