• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

07.04.2023

18:20

UŽAS, U MAĐARSKOJ SE UBIO KAMIONDŽIJA IZ SRBIJE! Mirno je parkirao kamion i obesio se o banderu!

Vesti

UŽAS, U MAĐARSKOJ SE UBIO KAMIONDŽIJA IZ SRBIJE! Mirno je parkirao kamion i obesio se o banderu!

Podeli vest

Muškarac D.V. star 39 godina iz Iđoša kod Kikinde, koji je radio kao vozač kamiona za jednu firmu, izvršio je samoubistvo vešanjem u Mađarskoj.

Ništa nije ukazivalo da muškarac ima nekih problema, a najmanje da će podići ruku na sebe. Ova vest šokirala je sve koji su ga poznavali, kaže za Informer izvor upućen u ovaj slučaj.

- Radio je kao vozač kamiona, prevoznik za jednu firmu i često je bio na putu. Kao grom iz vedra neba pogodila nas je vest da je sebi oduzeo život. Koliko znamo, nije imao problema, bar ništa nije ukazivalo na to, tužna vest nas je rastužila i zatečeni smo saznanjem da je to uradio-kaže naš izvor.

Muškarac koji je počinio samoubistvo kobnog dana putovao je u Mađarsku. Šta je presudilo da tako okonča sebi život ostala je nepoznanica za sve njegove prijatelje i rodbinu.

- Parkirao je kamion kod nekog uzvišenja, brežuljka u Mađarskoj. Popeo se na taj breg i tamo u blizini pronašao je jednu banderu i tako se obesio. Druge detalje ne znamo, ali nas je sve porazila činjenica da ga više nema i da ga nikada više nećemo videti-dodaje naš sagovornik.

Prema njegovim rečima muškarac je rodom iz Iđoša, ali je već duže vremena živeo u Bašaidu, takođe kod Kikinde. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece, a nezvanično saznajemo da njegovo telo još nije dopremljeno iz Mađarske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija