• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

09.04.2023

17:08

"USTAO ČIKA DARKO IZ KREVETA!" Oglasio se član obezbeđenja splava koji je ranjen ispred Fristajlera, pa poručio: Hvala, cvetići moji!

Društvene mreže

Vesti

"USTAO ČIKA DARKO IZ KREVETA!" Oglasio se član obezbeđenja splava koji je ranjen ispred Fristajlera, pa poručio: Hvala, cvetići moji!

Podeli vest

"Ustao čika Darko iz kreveta, stara je to ku**a", napisao je na svom Fejsbuk profilu Darko M. (38) muškarac koji je teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila u noći između petka i subote u klubu "Fristajler".

Darko M. je zaposlen kao obezbeđenje u pomenutom klubu a motiv pucnjave za sada nije poznat.

On je na svom Fejsbuk profilu objavio svoju fotografiju na kojoj se vidi njegova šaka koja je u zavoju i kuk.

- Ustao čika Darko iz kreveta, stara je to ku**a. Hvala vam svima cvetići moji na brizi i izvinjavam se onima kojima nisam uspeo da se javim i odgovorim. Ceo dan sam pod lekovima protiv bolova i čekam termin za operaciju šake. Ljubi čika Darko cvetiće - napisao je on ispod fotografije.

Podsetimo, u trenutku pucnjave u klubu "Fristajler" bilo je 500 ljudi. Policija je posle dojave o pucnjavi koja se dogodila na vratima kluba izvršila raciju i više osoba je privedeno na informativni razgovor među kojima je, navodno, bio i menadžer kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kolega

pre 1 godinu

Kakav crni cika Darko. Ovo na slici je gomila slanine. Mogu misliti gadjenje toga kome je jedan ovakav pokvario raspolozenje, pa mu sada malo pokazao drugu stranu medalje. Svi ti silnici treba da poljube beton sto se mene tice.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija