• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2023

19:19

DRAMA NA SAVSKOJ PROMENADI! Nestao dečak (6) na trotinetu, brzom intervencijom policije pronađen i vraćen roditeljima!

Pixabay

Vesti

DRAMA NA SAVSKOJ PROMENADI! Nestao dečak (6) na trotinetu, brzom intervencijom policije pronađen i vraćen roditeljima!

Podeli vest

Danas u popodnevnim časovima na Savskoj promenadi nestao je dečak (6) na trotinetu, a brzom intervencijom policajca dete je pronađeno.

Kako nezvanično saznajemo, policiji su nestanak dečaka prijavili roditelji oko 16 sati, a veoma efikasnom i brzom intervencijom policajaca Policijske stanice Savski venac, dete je pronađeno i zbrinuto. 

- Mališan je brzom intervencijom policajaca pronađen na oko kilometar daleko od roditelja - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kako je objasnio izvor, odmah nakon prijave da je dete nestalo, sve raspoložive patrole kao i Interventna jedinica angažovani su u potrazi deteta. 

Nakon potrage koja je trajala oko 45 minuta auto-patrola PS Savski venac je pronašla dete u blizini gradilišta jedne od zgrada Beograda na vodi, koje se nalazilo u društvu radnika obezbeđenja. Dete srećom nije bilo povređeno. U međuvremenu obavešteni su i roditelji dečaka koji su dete preuzeli kod TC Galerija - objasnio je naš sagovornik. 

Kako je naveo, mališan je od mesta gde je bio sa roditeljima do mesta gde je nađen prešao dva puta ulicu, srećom ništa mu se nije dogodilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija