• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2023

08:19

POLICIJA U POTRAZI ZA NAPADAČIMA! Ranjeni radnik obezbeđenja čeka operaciju MOTIV NAPADA U BETON HALI JOŠ UVEK  NIJE POZNAT

printscreen

Vesti

POLICIJA U POTRAZI ZA NAPADAČIMA! Ranjeni radnik obezbeđenja čeka operaciju MOTIV NAPADA U BETON HALI JOŠ UVEK NIJE POZNAT

Podeli vest

Darko M. (38), radnik obezbeđenja kluba u Beton Hali nalazi se u bolnici gde čeka operaciju šake, a policija i dalje traga za napadačem. Motiv pucnjave još uvek nije poznat.

Policija intezivno radi na rešavanju slučaj koji se dogodio pre dve večeri kada je nepoznati napadač zapucao ispred kluba u Beton hali.

- Obavljen je uviđaj, kao i razgovor sa svim očevicima. Preuzeti su snimci sa okolnih kamera i intezivno se radi na identifikaciji napadača i njegovom hapšenju. Za sada je poznato da je  ispalio dva metka u povređenog radnika obezbeđenja - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je policija na mestu punjave pronašla čaure.

Prema njegovim rečima još uvek nije poznat motiv napada, ali će i on tokom istrage biti utvrđen.

Foto: Društvene mreže

 

Kako smo nezvanično saznali ranjeni Drako M., koji se u međuvremenu oglasio na društvenim merežama uspešno se oporavlja.

- Pred njim je operacija šake. Njegovo stanje je dobro i što je najbitnije nije životno ugrožen - rekao je naš izvor.

Ranjeni Darko juče se na društvenim mrežama oglasio porukom:

- Ustao čika Darko iz kreveta, stara je to ku**a. Hvala vam svima cvetići moji na brizi i izvinjavam se onima kojima nisam uspeo da se javim i odgovorim. Ceo dan sam pod lekovima protiv bolova i čekam termin za operaciju šake. Ljubi čika Darko cvetiće - napisao je on ispod fotografije.

Foto: Informer

 

Podsetimo, pucnjava se dogodila oko 01 sat posle ponoći u subotu ispred poznatog beogradskog kluba u Beton hali.

- U klubu je bilo oko 500 ljudi. Pucnjava je, navodno usledila, nakon što se osumnjičeni pobio sa obezbeđenjem kluba. On je kako ses sumja po izlasku zapucao n aradnika obezbeđenja i tom prilikom ga ranio. Posle pucnjave napadač je pobegao u pravcu obližnje pumpe- objasnio je ranije naš izvor.

Policija je obavila uviđaj, a istovremeno je pokrenuta i akcija "Vihor" kako bi se osumnjičenom što pre ušlo u trag.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 1 godinu

Kako nesto sto je zatvoreno moze da radi? Eto vam motiv.

bothunter

pre 1 godinu

Jel' ovo drugar Rošavog i mladog Danila, pa je policija tako ažurna? Najviše oni rade „na vratima" splavova.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija