• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.04.2023

19:06

MAJCI UBIJENE ODSEKAO DOJKU! Nudio "grobljansku vodicu" meštanima, tvrdeći da se od nje bolje pamti!

printscreen

Vesti

MAJCI UBIJENE ODSEKAO DOJKU! Nudio "grobljansku vodicu" meštanima, tvrdeći da se od nje bolje pamti!

Podeli vest

Stojan I. (37), koji je danas ubio svoju komšinicu Nevenu P. (16), nakon zločina nožem je iskasapio njenu porodicu!

- Sakrio je nož u rukav, uleteo u kuću i prvo napao Neveninog ujaka, koji je pokušao da mu se suprostavi i ubo ga u rame. Potom je nasrnuo nožem na Neveninu baku i majku, kojoj je odsekao dojku! Onda je krenuo prema maloj deci koja su bila u kući,ali su se ona sakrila podkrevet, dok je Nevenina mlađa sestra uspela da pobegne kroz prozor", priča naš sagovornik.

Foto: printscreen

Sanja P., majka ubijene Nevene P.

Stojan I. se zatim autom pobegao, ali je uhapšen u Ripnju! 

Komšije pričaju da se Stojan ponašao čudno u zadnje vreme. Umivao se "grobljanskom vodicom", koju je u kafani meštanima nudio da piju,tvrdeći da je ona lekovita i da se od nje bolje pamti! 

Monstruozni ubica je već bio u zatvoru i ima pozamašan dosije zbog tuča. Iza sebe ima brak i ćerku koja je vršnjakinja sa ubijenom Nevenom P.

Prema nezvaničnim informacijama, Stojan je bio u emotivnoj vezi sa ubijenom Nevenom P.

U krvavom pohodu Stojana I. ranjeni su majka ubijene tinejdžerke Sanja P., ujak Dejan P. i baka M.P.

Ubijena devojčica živela je sa majkom, ujakom, bakom i dedom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 1 godinu

Da li shvatate sta ste napisali (...ODSEKAO dojku), a povredjenu zenu snimili kako sedi na klupi. Glavnog nisu smeli da puste iz zatvora, u koji je sam ptisso, dok ne shvati i nauci saradnike da nije normalno pisati ovakve neproverene i neistinite informacije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija