• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2023

14:10

REKLA SAM MILICIJI DA GA SEKU NA PARČE! Baka zverski ubijene Nevene u šoku, ujak zavapio: "Dečko nije čitav"! (VIDEO)

N. Š.

Vesti

REKLA SAM MILICIJI DA GA SEKU NA PARČE! Baka zverski ubijene Nevene u šoku, ujak zavapio: "Dečko nije čitav"! (VIDEO)

Podeli vest

Baka Nevene P. (16), koju je juče silovao, pa ubio komšija Stojan Ilić (38), kaže da je ranije savetovala ubicu da ide kod lekara!

"Kukao je da mu se bacaju vradžbine. Ja sam njega učila: "Idi lekaru, šta ti je, idi negde, obrati se nekome". Jok! Ma, izgleda on nije čist. Ima on dva brata, a izgleda nisu ni oni čitavi, cela porodica. Sve je to ludo!", rekla je danas za informer.rs baka zverski ubijene Nevene P.

Ona kaže i da je Stojanova ćerka do osmog razreda išla u školu sa Nevenom.

- Njegova žena je u centru kod škole. Jedan njegov brat je oterao ženu, a decu su uzeli u dom. Ženu je tukao, ima dva sina. Ja sam juče rekla miliciji da ga seku na parče! - ljutito je poručila baka nedužne devojčice.

Foto: printscreen

Silovana, pa izbodena nožem po vratu i grudima

Nevenin ujak, Dejan P., priča da ga je Stojan juče odvezao do centra.

- Rekao je da će da ostanu gore, da se vrati po mene. A on je već ubio i bacio u vrzinu - prepričava nemili događaj Dejan P.

Na pitanje da li je tačno da su Stojan i Nevena bili u emotivnoj vezi, Dejan kaže:

- Nisu imali neki kontakt, valjda, nisu! Malo je skrenuo dečko, uleteo unutra, a dole izbo moju sestru. Ne znamo čime se bavio, išao je, radio je ovako. Oni nisu čitavi. Njegov brat Jovan je sam sebi zapalio kuću. 

Nevenin deda se takođe uključio u razgovor.

- On nije kako treba. Skrene, ide kod vračara i šta sve pomisli, sačuvajte bože! Ja samo kažem da sam bio ovde, ja bih ga ubio! Kada je policija došla, kada su ga doveli, držali me da ga ne ubijem - dodao je deda ubijene tinejdžerke.

Nakon ubistva tinejdžerke Nevene P. (16) koju je oteo, silovao, a zatim izbo do smrti komšija Stojan Ilić (38), policija je pojačala prisustvo u delu Ripnja gde se dogodio zločin jer postoji opravdana bojazan od krvne osvete!

Prema nezvaničnim saznanjima Informera policija je došla do operativnih saznanja i sumnji koje ukazuju da bi neko iz žrtvine familije mogao da se osveti.

- Za sada je reč samo o indicijama, ne postoji nikakva prijava niti je bilo ko osumnjičen. Međutim policija ne želi ništa da prepušta slučaju i zato su na ulicama Ripnja brojne policijske patrole. Preduzete su sve mere da ne dođe do takvog scenarija - navodi dobro obavešteni izvor Informera.
Navodno o svemu je obaveštena i porodica osumnjičenog Stojana Ilića, a brat koji je sa njim živeo se privremeno sklonio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija