• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2023

20:55

OBORILA REKORD U SUBOTICI! Žena kao čep pijana sela za volan, SREĆOM policija je zaustavila

Informer

Vesti

OBORILA REKORD U SUBOTICI! Žena kao čep pijana sela za volan, SREĆOM policija je zaustavila

Podeli vest

Saobraćajna policija u Subotici zaustavila automobil kojim je upravljala žena (45) kojoj je alkotestom izmereno više od tri promila alkohola u krvi!

Naime, Saobraćajna policija u Subotici je danas oko 16 časova isključila iz saobraćaja ženu koja je u mestu Šupljak upravljala automobilom marke "citroen".

- Policajcima, koji su je zaustavili, odmah je bilo jasno da je bila pijana. Uradili su alkotest i oni ostali u šoku. Alkotestom je utvrđeno da ima  3,27 promila alkohola u organizmu. Odmah je isključena iz saobraćaja i odvedena na trežnjenje u policijskoj stanici - rekao je izvor Informera.

Prema njegovim rečima srećom policija je zaustavila, a ne neka nesreća.

Kako je objasnio njoj je određeno zadržavanje do 12 sati, i protiv nje će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija