• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

12.04.2023

14:39

ZVERSKI PRETUKLI ČOVEKA JER JE BRANIO SINA! Gosti nemo posmatrali iživljavanje nasilnika, na sreću njihovu NEĆE ODGOVARATI ZA UBISTVO!

printscreen

Vesti

ZVERSKI PRETUKLI ČOVEKA JER JE BRANIO SINA! Gosti nemo posmatrali iživljavanje nasilnika, na sreću njihovu NEĆE ODGOVARATI ZA UBISTVO!

Podeli vest

Muškarac Tibi .Z. (52) iz Mokrina, kojeg su u ponedeljak uveče krvnički pretukla četvorica mladića iz Kikinde u jednom ugostiteljskom objektu u Mokrinu sa povredom lobanje, obe podlaktice i slezine pušten je na kućno lečenje iz novosadskg Kliničkog centra Vojvodine, saznaje Informer.

Iz PR službe KC vojvodine navedeno je da je pacijent hemodinamskog stabilnog stanja smešten na Kliniku za neurohirurgiju radi nastavka lečenja, nakon što je primljen 10. aprila sa višestrukim teškim telesnim povredama i invijalnog zbrinjavanja u Opštoj bolnici Kikinda. Kako informer saznaje, on je pušten danas na kućno lečenje.

- Povrede su mu sanirane, utvrđeno je da nisu opasne po život i on je danas pušten na kućno lečenje- saznaje Informer od dobro obaveštenog izvora.

Osumnjičenima M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20) je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi produžen pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje I teška telesna povreda.

Podsetimo, T.Z. brutalno su pretukla četvorica nasilnika iz Kikinde M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20), a eskalacija sukoba dogodila se nakon rasprave i verbalnog koškanja između T.Z. (52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde.

- Posle toga je izbila tuča kojoj su se priključili M.J. (29), I.G. (24) I B.L. (20) iz Kikinde. T.Z. su tukli nogama i stolicama, iživljavali su se nad njim-navodi naš izvor. je krvarenje u trbuhu. Hitno je prebačen u KC Vojvodine-rekli su nam u kikindskoj Opštoj bolnici.

 

 

Branio sina, niko iz kafića nije pomogao

Meštani Mokrina rekli su za Informer da je kobne večeri u kafiću u kojem radi sin pretučenog T.Z. došlo do incidenta kada su se četvorica nasilnika iz Kikinde bahatili u tom ugostiteljskom objektu.

- Od 19.30 h pa do pola sata posle ponoći bukvalno su se iživljavali, urlali, igrali po stolovima, bahatili se.

Tada je sin pretučenog T.Z. koji je radio te večeri kao konobar zamolio mladiće da plate, jer je kafić mora da se zatvori. Oni su to odbili udarili su mladića-priča dobro upćen izvor.

Kako navodi, tada se povređeni T.Z. umešao da zaštiti sina i skočio je da ga brani.

- Neverovatno je da niko od prisutnih gostiju nije pozvao tada policiju. Navodno, niko nije smeo da se meša, jer su se plašili da neko od njih ima oružje. Mladići su svima pretili, psovali. Policiju je neko pozvao tek kada je T.Z. teško pretučen ležao nepomičan-kaže naš izvor.

Odranije poznati policiji

Kikinđani koji su osumnjičeni već su poznati policijii, a kako saznajemo, jedan od njih je već bio u zatvoru. Svi su uhapšeni i određeno im je policijsko zadržavanje, zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda. Tokom tuče u lokalu lomili su i razbijali stvari po ugostiteljskom objektu, jedan od njih razbio je vrata lokala.

-Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi-naveli su PU Kikinda.

 

 

Iživljavali se na nemoćnom, pa se hvalili na mrežama 

Podsetimo, na društvenim mrežama isplivao je snimak tuče, na kojem se vidi kako mladići prebijaju jednog gosta. Snimak koji je neko od gostiju napravio ubrzo je postao viralan. Nasilnici su se slikali okrvavljeni posle tuče i to postavili na društvene mreže što je zgrozilo javnost u Srbiji. Uz sliku su napisali: ,,Sve smo ih sredili, hahaaha!”


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija