• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2023

10:04

POLOMIO MLADIĆU RUKE U ZGLOBOVIMA DOBIO ČETIRI GODINE! Ivan Kontić osuđen uz konstataciju DA NIJE HTEO DA UBIJE?!

Vesti

POLOMIO MLADIĆU RUKE U ZGLOBOVIMA DOBIO ČETIRI GODINE! Ivan Kontić osuđen uz konstataciju DA NIJE HTEO DA UBIJE?!

Podeli vest

Ivan Kontić osuđen je u Višem sudu u Novom Sadu na četiri godine zatvora zbog nanošenja teške telesne povrede Miljanu Mandiću.

Kontić je pušten u kućni pritvor, a Ognjen Ladjanac i Luka Vukajlović su oslobođeni.

- Ovde je postupak vođen za pokušaj teškog ubistva, ali najvažnije od svega je da je sud utvrdio da Kontić nije imao nameru da ubije Mandića, jer vise je nego očigledno da je Kontić mogao da skače po njemu da ga šutira u glavu i gazi po glavi, međutim Kontić to nije hteo i to nije uradio.
Jedino što je hteo to je da ga zaustavi u nameri da Mandić "izbuši" njega i ostale kako je pretio i zbog čega je tuča i započela i zato mu je Kontić zavrtao ruke da mu nanese bol i spreči ga da puca na njih - rekla je advokat Zora Dobričanin Nikodinović.

Podsetimo, Kontić je optužen da je 24. avgusta 2020. godine u Novom Sadu brutalno pretukao Miljana Mandića (28) iz Beograda.

Slučaj Ivana Kontića uznemirio je javnost pre dve godine kada je u medije procurio snimak na kom se vidi kako jedan mladić nepomično leži na podu, dok mu drugi lomi ruke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Niksicanin

pre 1 godinu

Ajde ne lazinjajte bagro jedna smrdljiva, nacionalisticka.Prikazite snimak na kom se vidi kako nakon tuce Mandic uzima torbicu sa stola tim "polomljenim" rukama, i na kom se vidi kako se par puta zalijece na Ivana prije pocetka tuce.Dzaba vam prljava medijska kampanja, sudijama svaka cast sto nisu podlegle pritisku.KONTAAA VOLI TE BRAT!! ??

Marko

pre 1 godinu

Sramota, sramota i još jednom sramota za sudstvo u Srbiji. Užasan pokušaj gnusnog ubistva, sve snimljeno, ...., fuj, sram vas bilo. Veću kaznu će dobiti onaj koji je u pijanom stanju pretio Vučiću ili neko za neku verbalnu uvredu. Država Belivukova.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija