• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

13.04.2023

16:32

NASILNICIMA SE SMEŠI ROBIJA! Posle neuspele otmice, polomili sve po kafani ZVERSKI PRETUKLI KONOBAROVOG OCA!

printscreen

Vesti

NASILNICIMA SE SMEŠI ROBIJA! Posle neuspele otmice, polomili sve po kafani ZVERSKI PRETUKLI KONOBAROVOG OCA!

Podeli vest

Zbog nanošenja teških telesnih povreda, nasilnicima iz Kikinde preti kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora, kažu advokati za Informer.

Osumnjičenima M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20) je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi produžen pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. D.Z., M.J. i B.L. su u noći između 9. i 10. aprila, pola sata iza ponoći, brutalno prebili Tibija .Z (52) iz Mokrina.

On je hteo da zaštiti dvadesetčetvorogodišnjeg sina koji je te večeri radio kao konobar u istom kafiću, i tom prilikom zadobio lake telesne povrede.

Kako su za Informer rekli advokati, za zversko prebijanje, nanošenje teških telesnih povreda i nasilničko ponašanje, kazna je od 6 meseci do 5 godina zatvora.

- Prema Krivičnom zakoniku Republike Srbije, teška telesna povreda je krivično delo, a onaj ko drugog teško telesno povredi ili mu teško naruši zdravlje, kazniće se zatvorom od 6 meseci do 5 godina. Takođe, ako nakon nanošenja teške telesne povrede nastupi smrt posle par meseci, kazna zatvora je od 2 do 12 godina zatvora-kažu advokati.

Nasilnik lud od ljubomore   

Kako smo pisali, razlog dolaska četvorice nasilnika M.J. (29), D.Z. (27), I.G. (24) i B.L. (20) u Mokrin je što je jednog od njih ostavila žena, koja je započela emotivnu vezu sa jednim Mokrinčaninom i sa sobom povela dete. Kikinđani su došli u Mokrin da bi je bukvalno oteli zajedno sa detetom, rekao je naš dobro upućen izvor u slučaj.

- Kada ih nisu pronašli, došli su u lokal u centru Mokrina, pili su, divljali i iživljavali se u nedelju od 19.30 do ponedeljka oko 00.30 časova, kada su mučki prebili Tibija Z.

- Sin prebijenog Tibija radio je kao konobar. Kikinđani su pod dejstvom alkohola igrali po stolovima i urlali, Sin pretučenog Mokrinčanina ih je lepo zamolio da naplati, jer je kafić mora da bude zatvoren. Nisu hteli da napuste lokal, a nakon kraće rasprave udarili su konobara koji je pao na pod. Posle toga je izbila tuča. T.Z. je skočio i stao u odbranu sina, a nasilnici su ga tukli nogama i stolicama, iživljavali su se nad njim-navodi izvor Informera.

Foto: printscreen

 

- Neverovatno je da niko od prisutnih gostiju nije pozvao tada policiju. Navodno, niko nije smeo da se meša, jer su se plašili da neko od njih ima oružje. Mladići su svima pretili, psovali. Policiju je neko pozvao tek kada je T.Z. nasmrt pretučen ležao nepomičan-dodaje naš izvor, dodajući da lokal u kojem se ogodila tuča ne radi od ponedeljka.

Počupali drveće ispred kuće, razlupali prozore

Nakon što su pretukli Tibija Z., siledžije su se uputile do kuće devojke koja je snimala ceo nemili događaj, da joj se osvete. Ona se i čuje na snimku kako im se jedina suprotstavila i nastavila da snima njihovo pomahnitalo divljanje.

- Otišli su do kuće te devojke i počupali mlado drveće ispred njenog doma, da joj se osvete. To je jedan užas šta su uradili. Posle toga su otišli do kuće roditelja muškarca sa kojim je žena jednog od njih započela emotivnu vezu i porazbijali sve prozore na kući-u šoku priča jedan Mokrinčanin prisećajući se nezapamćenog divljanja i agresije u tom selu.

Žrtva je stabilnog stanja

Iz PR službe KC Vojvodine navedeno je da je pacijent hemodinamskog stabilnog stanja smešten na Kliniku za neurohirurgiju radi nastavka lečenja, nakon što je primljen 10. aprila sa višestrukim teškim telesnim povredama i invijalnog zbrinjavanja u Opštoj bolnici Kikinda. Kako informer saznaje, on je pušten na kućno lečenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija