• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/24sedam.rs

15.04.2023

23:47

UBIO MAJKU, SKINUO SE GO, PA PUSTIO MUZIKU! Bosanku je sin usmrtio ašovom, a Danicu njen naslednik ćekićem!

Vesti

UBIO MAJKU, SKINUO SE GO, PA PUSTIO MUZIKU! Bosanku je sin usmrtio ašovom, a Danicu njen naslednik ćekićem!

Podeli vest

Svirepo ubistvo otkriveno je danas u Peći kada je sin odsekao glavu šezdesetogodišnjoj majci i odneo je tavan njihove porodične kuće.

Ovaj stravičan zločin nije jedini, a sinovi su na najmonstruoznije načine usmrtili one koje su im podarile život. Brutalna ubistva sinova koji su prebijanjem do smrti, davljenjem, klanjem, presudili ženama koje su ih rodile, zabeležena su do sada širom Srbije. 

Osumnjičeni za zločin u Peći, U. H., prema navodima policije, ubio je svoju majku, nakon čega je odbio da da izjavu nadležnima. Mediji su objavili da je žena obezglavljena. Glava joj je navodno bila na tavanu, dok je telo pronađeno na jednom od spratova u kući. Jezivom zločinu je navodno prethodio sukob oko toga što je majka navodno pokušala da ga razdvojji od supruge.

Danica N. (75) iz smederevskog sela Osipaonica, kojoj je sin D. N. (51) naneo teške povrede udarcima čekićem u glavu 23. februara ove godine, preminula je pre desetak dana u bolnici. Posle ubistva utvrđeno je da je D. N. kobnog dana imao 2,20 promila alkohola u krvi.

- Kažu da je i kod nje pronađen alkohol u krvi kasnije. Verovatno su se raspravljali, a on je uzeo čekić i udario je u slepoočnicu. Pala je kao pokošena i krv je počela da lije na sve strane. Mislili smo da joj nema spasa, ali smo se obradovali da je i pored tih teških udaraca preživela. Međutim, čuli smo od njene ćerke da je preminula - ispričali su novinarima šokirani meštani ovog podunavskog sela.

Osumnjičeni sin D. N. na saslušanju se branio ćutanjem, a nesreća žena je preminula posle više od mesec dana borbe za život u Kliničkom centru Srbije.

Foto: pink.rs

 

Smrtonosne povrede po glavi i telu Dobrinki M. (61) naneo je drvenom motkom 30. septembra prošle godine njen sin Đorđe M. (26). Komšije iz zgrade na beogradskom Voždovcu, gde se dogodio zločin, ispričale su da su celu noć čule jaukanje i zapomaganje žene. Umrla je od batina. Nju je našao suprug u spavaćoj sobi na krevetu. Tada je otišao do komšija koje su pozvale policiju.

Đorđe M., kako se sumnja, majku je zlostavljao nekoliko sati. Uhapšen je i osumnjičen za teško ubistvo na brutalan i svirep način. Na saslušanju u tužilaštvu Đorđe se branio ćutanjem.

Dvadesetogodišnji Pavle T. zaklao je svoju majku Tatjanu (56) u Gračaničkoj ulici u beogradskom naselju Kaluđerica 2. oktobra 2019. godine u kasnim večernjim satima. Pavle je odmah zatim uhapšen, a majku su u lokvi krvi zatekli otac i drugi sin. Odmah su pozvali pomoć, ali za nesrećnu ženu je bilo kasno. Pavle ju je više puta ubo nožem, a zatim joj je oštricom prerezao vrat.

Marko tukao majku do smrti

Samo 24 sata kasnije iz Bogatića je stigla vest da je Marko P. nasmrt istukao majku. Uz to, policija je po dolasku na mesto zločina pronašla i njegovu babu koja je povređena ležala u lokvi krvi. Nesrećna žena je odmah u teškom stanju prevezena u bolnicu.

Početkom jula 2019. godine, u beogradskom naselju Zvezdara, Nemanja M. (54) ubio je svoju majku Stojanku (83). On je pozvao Hitnu pomoć koja je po dolasku konstatovala smrt, a tek kasnije je primećeno da žena ima povrede na glavi, zbog čega je sin odmah uhapšen. 

Foto: Informer DN

Miljan Zlatković je mirno sačekao policiju

Miljan Zlatković (31) u aprilu 2019. godine pretukao je svoju majku ašovom, a ona je od posledica stravičnog udarca po glavi preminula. Kada se Miljanov otac vratio kući, zatekao je beživotno telo svoje supruge Bosanke i sina kako stoji pored nje. Panično je počeo da doziva u pomoć. Nakon što je ubio majku, Zlatković je mirno sačekao policiju, a pred tužiocem se kasnije branio da se ne seća da je ubio majku, a još manje da je to učinio ašovom.

Izbo majku nožem, pa sebi prerezao vrat

Gorica P. (57) ubijena je u porodičnoj kući u mestu Veliki Izvor kod Zaječara u oktobru 2018. godine. Nju je sa više uboda nožem usmrtio sin Dalibor P. (36) koji joj je naneo više od deset uboda u grudi, leđa i vrat. Zločin se odigrao na spratu porodične kuće, a jezive krike nesrećne žene čuo je njen suprug, koji je potrčao na sprat kako bi video šta se događa, međutim sin je već zaključao vrata. Dalibor P. je potom sebi prerezao vrat i preminuo kraj mrtve majke.

Ljubiša Marković (59) uhapšen je u Boleču u porodičnoj kući, a nakon krvavog pira pozvao je svoju bivšu suprugu koja je živela na spratu kuće i saopštio joj da je ubio majku Vinku. Šokirana žena ispričala je da ubistvu nije prethodila nikakva svađa i da je odmah rekla sinu da pozove policiju. Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a nekoliko puta se lečio na psihijatriji i duže vreme je konzumirao alkohol i tablete.

Ivan Stanojević (53) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je zbog para popodne zadavio svoju majku Ljiljanu (84) u njenom stanu u Paraćinu, a zatim nag pustio muziku do daske i otišao da se kupa. Da se nešto čudno događa primetile su komšije koje su u jutarnjim satima čule vrisku i dreku.

Borka zaklana nožem, Slobodanka imala 17 udaraca po telu

Dragan Marković (66) iz Radoševa kod Arilja, u aprilu 2018. godine u porodičnoj kući ubio je svoju majku Slobodanku Marković (94). On je kobnog dana, pod dejstvom alkohola, majci naneo 17 udaraca rukama, nogama i nepoznatim črvstim predmetom, po glavi, leđima i grudima, usled čega je starica preminula. Rođacima je javio  da mu je majka umrla prirodnom smrću, ali satima nikome nije dozvoljavao da uđe u kuću u kojoj je ležala mrtva Slobodanka.

U selu Pepeljevac, Bojan Jakovljević (35) zaklao je majku Borku (58) u dvorištu porodične kuće, u februaru 2018. godine. Komšije su rekle da ne znaju zašto je nožem zaklao majku pored kapije. Komšinica je videla nesrećnu ženu kako beži po dvorištu, ali kada je pokušala da se približi kući i da joj pomogne, Bojan je pustio šarplaninca, pa niko nije smeo da uđe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja!
Live TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja!

Današnji dan je izuzetno turbulentan s obzirom na vesti koje nam stižu iz sveta. Makron nezadovoljan što je treći nakon izbora. Dva centralna događaja prate nas mesecima, čak godinama, a to su sukobi u Ukrajini i u Gazi. Na ove, ali i druge aktuelne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Velibor Stević i geopolitički analitičar Luka Stajić.

08.07.2024

19:50

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija