• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.04.2023

14:09 >> 14:47

JEDAN OD ČETVORICE NAPADAČA ZADRŽAN U POLICIJI! Brutralno pretukao mladića u Studentskom parku

Pixabay

Vesti

JEDAN OD ČETVORICE NAPADAČA ZADRŽAN U POLICIJI! Brutralno pretukao mladića u Studentskom parku

Podeli vest

D. A. (21) zadržan je u policiji po nalogu Prvog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu, zbog sumnje da je brutalno pretukao mladića D.S. (27) u Studentskom parku!

Naime, po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu u nedelju je zadržan je osumnjičeni D.A. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede. 

- Sumnja se da je on u Studentskom parku napao i pretukao ostecenog D.S. koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede. U daljem toku postupka tužilaštvo će saslušati osumnjičenog, ispitaće se oštećeni, svedoci očevici i preduzeti ostale neophodne dokazne radnje - rekao je izvor Informera.

Foto: prinstscreen

 

Kako smo ranije objavili mladić je pretučen u subotu oko 22 sata u Studentskom parku. 

- D.S. je zatečen u parku bez svesti i sa vidljivim povredama na glavi. Odmah je obaveštena policija i hitna pomoć koja je povređenog mladića odvezla u Urgentnio centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život - rekao je, ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da je policija ubrzo privela četvioricu osumnjičenih za napad, među kojima su bili i maloletnici. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija