• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

19.04.2023

16:21

STRAHOTA U SELU KOD PROKUPLJA! Sin nađen mrtav u krevetu , majka pored njega bez svesti

Lj. S.

Vesti

STRAHOTA U SELU KOD PROKUPLJA! Sin nađen mrtav u krevetu , majka pored njega bez svesti

Podeli vest

Telo Zorana P. (53) pronađeno je u u krevetu njegovoj kući u prokupačkom selu Gornja Stražava, a pored i njegova majka Vera P. koja je bila bez svesti!

Kako smo saznali telo nesrećnog čoveka i njegove majke pronašle su komšije, jer je njegova žena Jasmina S. (47), koja je takođe bila sa njima u kući psihički bolesnik.

- Zoranovo telo nađeno je na krevetu, a pored njega njegova majka koja je bila bez svesti. Majka preminulog Zorana odmah je prevezena u prokupačku bolnicu, gde je u toku dijagnostika njenog stanja - priča za Informer komšinica preminulog Zorana koja je slučaj prijavila policiji. 

Foto: LJ.S.

 

Kako je objasnila u  kući pored njih dvoje, bila je i Zoranova supruga Jasmina S.  koja i nije bila svesna da joj je suprug preminuo.

Zoran je, kako pričaju komšije, dosta koristio alkohol i pio antidepresive. Veruje se da je reč o prirodnoj smrti. Njegovoj majci je najverovatnije pozlilo tog dana kada ih je komšinica pronašla. 

- Videla sam Jasminu i pitala šta joj radi suprug. Rekla je da je u krevetu i da se ne pomera. Ušla sam, jer mi je bilo sumnjivo i primetila sam da je hladan i da ne daje znake života. Tada sam pozvala hitnu - kaže prva komšinica ove porodice.

Foto: LJ.S.

 

Ona dodaje da su živeli u katastrofalnim uslovima, a da je Zoran često maltretirao Jasminu, čak joj zabranjivao da spava u kući, već u trošnoj štali kraj oronule porodične kuće. 

- Jasmina i Zoran imaju troje dece, koja su u hraniteljskoj porodici, a njihovo materijalno stanje je izuzetno loše. Žive od minimalca koji Zoran prima, kao i od socijalne pomoći - objašnjava komšinica.

 Komšije su nakon što se čulo za tragediju došli da pomognu Jasmini, a zdravstveno stanje njegove majke Vere, trenutno ne znaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija