• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/N.R.

20.04.2023

10:47

(fFOTO) DOGODILO SE ČUDO! Lekari vratili u život ženu koja je pala sa 50 metara u Kragujevcu!

printscreen

Vesti

(fFOTO) DOGODILO SE ČUDO! Lekari vratili u život ženu koja je pala sa 50 metara u Kragujevcu!

Podeli vest

Ekipa lekara Urgentnog centra, obavila je hitnu reanimaciju i dijagnostiku i ženu koja je pronađena ispred zgrade u Kragujevcu vratili u život!

Naime, ekipa lekara Urgentnog centra, renimacijom povratila nesrećnu ženu koja je prebačena na dalje lečenje u Jedinicu intenzivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju UKC Kragujevac.

Podsetimo, jutros je pronađena žena ispred zgrade za koju se verovalo da je pala i nakon toga preminula. Međutim, lekari nisu odustajali i uspeli su da joj spasu život!

Foto: Beta

 

Nju je ekipa Hitne pomoći, transportovala je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac pacijentkinju, gde su lekari uspeli da je spasu. 

Foto: N.R.

Žena pala sa 16 sprata 

Žena je, kako se susmnja pala sa 16. sprata solitera Y. Zatekli su je građani ispred zgrade i odmah obavestili hitnu i policiju. 

- Većina je verovala da će to biti još jedan u nizu slučajeva kada u podnožju ovog solitera poznatog po samoubicama lekari samo mogu da konstatuju smrt. Ovog puta nesrećna žena je let sa visine od skoro 50 metara preživela, ali sa teškim telesnim povredama - rekao je jedan od očevidaca drame.

Kako je saopšteno iz Univerzitetskog kliničkog centra,

Jutros oko 8 časova, ekipa Hitne pomoći, transportovala je u Urgentni centar  Univerzitetskog kliničkog centra Кragujevac pacijentkinju, za koju se pretpostavlja da je povređena prilikom pada sa solitera. Ekipa lekara Urgentnog centra, obavila je hitnu reanimaciju i dijagnostiku i pacijentkinja je prebačena na dalje lečenje u Jedinicu intenzivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju UКC Кragujevac. Pacijentkinja je u veoma teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena i pod stalnom kontrolom lekarskog tima”. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija