• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dudvarski

21.04.2023

15:51

SASLUŠANA MAJKA MALE LANE! Zlostavljano dete nije viđala zbog Uroša Pašajlića, EVO ŠTA JE REKLA

Zoran Sinko

Vesti

SASLUŠANA MAJKA MALE LANE! Zlostavljano dete nije viđala zbog Uroša Pašajlića, EVO ŠTA JE REKLA

Podeli vest

U Prvo osnovnom tužilaštvu danas je salušana N. T. majka male Lane (8), koju je otac Uroš Pašajlić (38), godinama držao zarobljenu u kadi!

Osim nje svoj iskaz je dala i policajka J. R., koja je dete sapasila iz stana i odnela ga u bolnicu.

Kako smo nezvanično saznali N. T. je rekla da nije viđala ćerku Lanu, jer je Uroš stalno to izbegavao i tvrdio joj da dete ima sve što joj treba za život.

S druge strane policajka je opisala sa kakvim užasom se srela dok je ulazila u stan. Prema nezvaničnim saznanjima ona je rekla: "Bilo je mračno. A kada smo ušli u kupatilo iz kade je izvirila devojčica, bila je jako mršava, jedva je sedela".

Ćerku držao godinama zaključanu u stanu

Podsećamo, Uroš Pašajlić (38) je svoju ćerku Lanu (8) u poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo.

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vaš omiljeni profesor

pre 1 godinu

Dokle se stiglo sa istragom? Hoće li odgovarati SNS paraziti iz centra za socijalni rad? Ta bezdušnost moralnih bogalja iz Vučićevog kartela je „briga" za budućnost naše dece.

"REKAO MI JE DA MU ĆERKA ZBOG MENE NIJE JELA PET DANA!" Strašno svedočenje žrtve oca monstruma iz Mirijeva
Hronika

"REKAO MI JE DA MU ĆERKA ZBOG MENE NIJE JELA PET DANA!" Strašno svedočenje žrtve oca monstruma iz Mirijeva

"Nisam znala da je dete samo u stanu. Sa Urošem sam u vezi bila od 2019. i te godine sam upoznala i devojčicu, bila je kod mene tri nedelje. Dve godine kasnije, u decembru 2021, on se doselio u moj stan. Rekao mi je da je dete kod njegove strine, koja brine o njoj, nisam mogla ni da zamislim šta se dešava. Posumnjala sam u njegovu priču tek kada mi je u svađi rekao da njegova ćerka zbog mene nije jela pet dana".

21.04.2023

09:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija