• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.M.

22.04.2023

12:55

POTRESNI DETALJI SVIREPOG UBISTVA KOD LESKOVCA! Kada je pored komšija je projurila HItna pomoć, znali su DA JE KAPETAN OKRVAVIO RUKE!

N.B.

Vesti

POTRESNI DETALJI SVIREPOG UBISTVA KOD LESKOVCA! Kada je pored komšija je projurila HItna pomoć, znali su DA JE KAPETAN OKRVAVIO RUKE!

Podeli vest

Saša I., koji je ubio nevenčanu suprugu, bio je problematičan, pričaju komšije. On je, po njihovim pričama, "pola života proveo u zatvoru"

Četrdesetšestogodišnji Saša Ilić Kapetan iz Jarsenova više puta je prijavljivan policiji zbog porodičnog nasilja nad nevenčanom suprugom Gordanom D. (56) koju je na kraju sinoć i ubio, saznaje Informer.

Meštani Jarsenova kažu da je Ilić višestruki prestupnik i da je već ležao zatvorske kazne.

- Gordana nije odavde. On je nju doveo iz Beograda pre nekih desetak godina i živeli su tu u selu.  Stalno je bilo problema među njima, svađali su se i znali su i da se tuku- pričaju meštani.

Podsetimo, policija je saopštila da je Više javno tužilaštvo u Leskovcu sinoć odredilo zadržavanje Šaši I. jer je osumnjičen da je oko 21 čas, u kući Z.S. u Jarsenovu, kod koga je bio na večeri sa svojom vanbračnom suprugom, istoj, iz za sada nepoznatog razloga, nožem, zadao više uboda i naneo joj povrede od kojih je preminula na licu mesta.

- Zločin se dogodio u kući čoveka kome su pomagali. Radili su sve kućne poslove, od imanja do kuvanja i čišćenja, a usput su postali i dobri prijatelji - pričaju meštani.

- Sinoć kad je projurila Hitna pomoć i policija, to se sve zatreslo, odmah smo čuli šta se desilo, komšija je dojurio i rekao: "Kapetan je ubio Gocu"! Ne mogu da verujem, ona je bila veoma dobra i fina žena - kaže jedna komšinica Jarsenova.

Stravičan događaj je telefonom najpre policiji prijavio sam saša I, a potom i Z.S, koji je izjavio da se u trenutku napada nalazio u kupatilu.

Obavljen je uvišaj od strane dežurnog zamenika VJT u Leskovcu, naložena je obdukcija, a od osumnjičenog je uzeta krv radi analize prisustva alkohola i opijata.

Gordana je bila vredna i kulturna žena

Kako pričaju žitelji ovog mesta na Babičkoj gori, Gordana je bila veoma kulturna i vredna žena. Uvek prijatna, nasmejana i spremna da pomogne, kažu njene komšije.

Ipak, šta je prethodilo ubistvu ne znaju, ali ističu da je Saša zvani Kapetan više u zatvoru, nego na slobodi.

- Nekad ga ima, nekad ga nema. Vidim ga jedan period i onda opet nestane, pa čujem da je bio u zatvoru. Zbog droge, prodavao je valjda, ko će ga znati - prokomentarisala je jedna komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija