• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

22.04.2023

20:17

DUŠAN UBIO KOMŠINICU ZBOG SVAĐE OKO STANOVA! Smetalo mu što joj je investitor nudio tri stana za kuću i plac!

Printscreen

Vesti

DUŠAN UBIO KOMŠINICU ZBOG SVAĐE OKO STANOVA! Smetalo mu što joj je investitor nudio tri stana za kuću i plac!

Podeli vest

Dušan D. (64) nožem je usmrtio danas S.J. (77) u Pančevu zbog svađe oko stanova, saznaje informer.rs.

Kako je za Informer.rs ispričala komšinica ubijene u Ulici Dragutina Ilkića Birte, Dušan je danas upao u kuću kod S. J. i posvađao se sa njom oko stanova koje je ona trebala da dobije od investitora iz Beograda.

- On je iskoristio priliku što je Keji došla komšinici i došao kod nje. On je treća kuća od ubijene. Keja mu je rekla da treba da dobije tri stana od investitora, jer ih je htela za tri ćerke, a on je na to poludeo. Rekao joj je "kako ti tri stana, a ja dva", pošto je i on hteo da sklopi ugovor sa istim investitorom. Potom je zgrabio nož i sa njime četiri ili pet puta izbo nesrećnu Keju.Zatim je krenuo da juri za komšinicom koja je došla kod nje, ali je ona pobegla- kaže za informer.rs šokirana meštanka ulice u kojoj se dogodio stravičan zločin.

Ona navodi da je Dušan živeo sam, ali da je znao da popije.

- Nije on bio loš ranije, nikad se ne bi reklo da bi takvo nešto uradio. Znao je da pomogne i pozajmi neki alat. Ne bid došlo danas do ovoga da nije ta komšinica došla,pa joj Keja otključala kapiju. Izgleda mu je pala neka magla na oči. A Keja je imala veći plac od njega i ne znam šta se bunio. Taj dogovor sa investitorom još nije bio konačan - priča naša sagovornica.

Kako navodi, za zločin je saznala kada je došla iz grada.

- Pred kućom je bila policija, a onda sam čula da je Dule ubio Keju. Neka crkne u zatvoru! Ona je bila dobra žena i nije se sa nikim svađala. Ima tri ćerke i unučad. Da su oni bili tu, ne bi Dule smeo da im priđe - ispričala nam je uznemirena komšinica ubijene žene.

Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

O zločinu se oglasilo i Više javno tuzilaštvo u Pančevu.

- U kući u Ulice Dragutine Ilkića Birte pronađeno je telo J.S. iz Pančeva. Lice D.D. iz Pančeva je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo tako što je istog dana u prepodnevnim časovima lišio života pokojnu J.S. upotrebom noža. Po nalogu ovog tužilaštva određeno je zadržavanje prema D.D. u trajanju do 48 časova, u kojem roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu. Dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je sudsko-medicinsku obdukciju beživotnog tela i preduzela je druge radnje radi prikupljanja dokaza - navode iz Tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija