• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2023

08:49

PRETUKAO SUPRUGU I BRAĆU, PRETIO IM DA ĆE IH POBITI! Naoružan bežao po njivama od policije ...

Z.I.

Vesti

PRETUKAO SUPRUGU I BRAĆU, PRETIO IM DA ĆE IH POBITI! Naoružan bežao po njivama od policije ...

Podeli vest

S. M. uhapšen je u Beogradu, zbog sumnje da je suprugu pretukao i izbacio iz kuće, a potom pištoljem udario i pretio braći da će sve da ih pobije!

Kako nezvanično saznajemo nasilje se dogodilo u nedelju oko 14 sati, a nasilnik je uhapšen u policijskoj poteri na opštini Čukarica u Beogradu.

Sumnja se da je S. M. pošto je, navodno pretukao ženu, namamio braću u svoj deo kuće pod izgovorom "da mu nešto pomognu".

- Kada su otišli tamo potegao je pištolj na njih. Brata I. M. je nekoliko puta udario drškom pištolja po glavi, dok je drugom bratu polomio nos i lobanju. Braća su pokušala da ga savladaju, i odbrane se, nakon par udaraca pobegli su i obavestili policiju - piše "Kurir".

S. M. je nakon napada na braću pobegao sa pištoljem, preteći da će se vratiti da ih sve pobije. Ubrzo je došla policija, koja je je posle filmske jurnjave po njivama uspela da ga uhapsi.  

Foto: N.B.

 

Supruga osumnjičenog J. M. izjavila je za medije da strahuje za bezbednost svoje porodice i istakla da su deca i ona bili suočeni sa ozbiljnim pretnjama.

Želimo da se zaštitimo i najvažnije nam je da suprug ostane u pritvoru. Nisam smela da ga prijavim policiji kada je mene napao. Ovog puta je nasrnuo na braću što samo potvrđuje da je opasan. Ukoliko bude pušten da se brani sa slobode strahujemo da može da napravi neko zlo - poručila je uplašena žena.

Prema tvrdnjama izvora bliskog istrazi, jedan od dvojice napadnutih je u policiji izjavio da je mislio da će ih S. M. pobiti.

Bio je pod dejstvom narkotika, videli smo da drži pištolj i pokušali smo da ga smirimo, ali nas je on napao i mahnito počeo da udara pištoljem u glavu - izjavio je u policiji jedan od napadnute braće I. M.

Mlađi brat je posle ušivanja glave na Urgentnom centru u Beogradu pušten kući, dok je stariji sa teškim povredama zadržan jedan dan na posmatranju. 

Foto: printscreen

 

Osumnjičeni je nakon hapšenja zadržan 48 sati u policiji, posle čega će biti priveden kod dežurnog tužioca na saslušanje, dok mu je pištolj kojim je pretio braći oduzet.

Kako se saznaje, on se sumnjiči za pokušaj ubistva dva brata i fizičko maltretiranje supruge zbog čega će mu najverovatnije biti određen pritvor do 30 dana. Takođe, sumnja se i da je S. M. se sumnjiči da je godinama tukao suprugu. Žena je u strahu da će on ubiti nju i decu ukoliko bude pušten da se brani sa slobode.

On je od ranije poznat policiji i nekoliko puta je hapšen zbog nasilničkog ponašanja, uterivanja dugova i nasilja u porodici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija