• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

25.04.2023

12:09

DEDA NASTRADALOG STEFANA, POVODOM SMANJENJA KAZNE VOZAČU: Dodali su mi so na ranu, on će sutra da izađe...

Informer

Vesti

DEDA NASTRADALOG STEFANA, POVODOM SMANJENJA KAZNE VOZAČU: Dodali su mi so na ranu, on će sutra da izađe...

Podeli vest

Slobodan Balić, deda malog Stefana Balića, zgrožen je činjenicom da je Apelacioni sud u Beogradu smanjio kaznu Lazaru Galiću koji je na pešačkom prelazuna Karaburmi, pregazio njegovog unuka!

Užasna nesreća dogodila se 18. juna 2021. godine na pešačkom prelazu u ulici Marijane Gregoran, na Karaburmi. Galić je prvostepenom presudom osuđen na 10 godina ali je Apelacioni sud u Beogradu smanjio kaznu na 8.godina zatvora.

Foto: Facebook

 

Deda nastradalog dečaka Slobodan Balić u izjavi na Informer ističe da ne može da veruje da je Galiću smanjena kazna za dve godine.

- Ne mogu da verujem, ali vidite sve je moguće. Ovim su mi samo dodali so na ranu. NIje mi dobro niti će mi ikada biti dobro. Em je dobio malu kaznu, em su je sada još i smanjili. Ta kazna od 10 godina je bila mala. Očekivao sam da mu potvrde, ali da mu smanje... To mi nije palo na pamet - kaže očajni deda nastradalog mališana.  

Foto: Informer.rs/B.P.

 

Kako naš sagovornik kaže nije mu jasno da u ovakvom slučaju postoje olakšavajuće okolnosti. 

- Znam da je imao pravo da se žali, ali... Ova presuda nema blage veze sa onim što je on uradio. Šta je sa tim što je on pobegao i krio se? Šta je sa tim? On će sutra da izađe i sešće u automobil i ponovo će to uraditi. Šta onda? Da li će i tada imati olakšavajuće okolnosti - pita se Slobodan Balić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija