• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

27.04.2023

08:02

DRAMA U NASELJU LEDINE! Taksista pokupio dvoje dece kako bi ih prevezao u igraonicu na rođendan, pa skrenuo sa rute!

Vesti

DRAMA U NASELJU LEDINE! Taksista pokupio dvoje dece kako bi ih prevezao u igraonicu na rođendan, pa skrenuo sa rute!

Podeli vest

Prava drama odigrala se sinoć u naselju Ledine nakon što je policija dobila dojavu da je vozač jednog taksi udruženja, koji je prethodno pokupio dvoje dece kako bi ih prevezao u igraonicu na rođendan, skrenuo sa rute i skoro sat vremena ih vozio unaokolo!

Prema nezvaničnim saznanjima Informera devojčica (15) pozvala je taksi sinoć oko 19:45 i naručila vožnju od "A" bloka na Novom Beogradu do jedne igraonice u Dobanovačkoj ulici u Zemunu.

- Ubrzo je taksista došao na njihovu adresu, a devojčica je zajedno sa drugom (14) ušla u automobil i ponovila taksisti adresu na koju treba da ih odveze, udaljenu svega desetak minuta vožnje - kaže izvor iz istrage.

Nakon pola sata, priča sagovornik Informera, majka devojčice ju je pozvala da pita kakva je atmosfera na rođendanu, a onda se šokirala kada joj je ona rekla da su još uvek u taksi-vozilu i da ih taksista vozi ka aerodromu.

- Uplašena majka odmah je pozvala policiju i prijavila ceo slučaj. Do detalja je objasnila gde je taksista trebalo da odveze decu i da umesto u Zemun, decu vozi u pravcu  aerodroma u Surčinu - dodaje sagovornik.

Prema njegovim rečima policija se odmah dala u poteru za automobilom "reno megan" i ubrzo ga zaustavila u Surčinskoj ulici u naselju Ledine.

- Dvoje dece je odmah predato majci, a taksista (29) je saslušan. On je izjavio da je iz nepoznatog razloga skrenuo sa rute kretanja i da se izgubio u gradu. Navodno je promašio nekoliko ulica prilikom vožnje do Zemuna i prema njegovoj priči, sve vreme je pokušavao da odveze dvoje dece na zadatu lokaciju - objašnjava izvor iz istrage.

Prema saznanjima Informera stav Tužilaštva da je nema elemenata krivičnog dela niti daljeg postupanja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

"nema elemenata krivičnog dela" VJT da hitno pokrene postupak protiv tog tužioca - zar ugrožavanje bezbednosti dvoje maloletnika i neovlašćeno odvoženje na pogrešnu lokaciju nije makar prekršaj? Zar očigledan pokušaj da im uzme gomilu para za vožnju koja je trebala da traje 10 minuta nije makar prekršaj? Ko treba da pokrene postupak za oduzimanje dozvole tom taksisti?

Miroslav

pre 1 godinu

To nije taksi,to je car go,primaju ljude bez ikakve provere Na kraju ih šutnu i ne plate im,zato su i osnovali udruženje prevareni vozači car go-a

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija