• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nova

29.04.2023

22:29

MISTERIOZNI MUŠKARAC OTKRIVA POZADINU ANINOG UBISTVA!? Nalazi se na listi njenih pratilaca na Instagramu - tu je i ključni detalj

Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/printscreen

Vesti

MISTERIOZNI MUŠKARAC OTKRIVA POZADINU ANINOG UBISTVA!? Nalazi se na listi njenih pratilaca na Instagramu - tu je i ključni detalj

Podeli vest

Brajan Volš, suprug Ane Volš koji je optužen za njeno ubistvo 1. januara ove godine, u petak se pojavio pred sudom i negirao je sve optužbe protiv njega. Tužilac je na samom početku suđenja otkrio dosad nepoznate detalje slučaja, poput toga da je Brajan sumnjao da ga žena vara sa izvesnim muškarcem, koji se nalazi na listi Aninih pratilaca na Instagramu.

Brajan Volš, koji se u petak pojavio na sudu zbog optužbi da je ubio suprugu, sumnjao je da ga supruga vara. Zbog toga je angažovao i privatnog detektiva, kako bi proverio da li su njegove sumnje tačne.

Tužilac je otkrio da je Volš u decembru posumnjao da ga Ana Volš vara, zbog čega je "skrinšotovao" fotografije jednog njenog prijatelja. Potom je Brajanova majka Dajana unajmila privatnog detektiva tim povodom. Nije poznato šta je detektiv prikupio tokom istrage, kao i zbog čega se Dajana Volš interesovala za to.

Izvesno je da je reč o osobi koju Ana ima među svojim pratiocima na Instagramu, a zasad nije poznato o kome se radi, odnosno nije otkriven njegov identitet. Ne isključuje se mogućnost da će tužilaštvo zatražiti da se pomenuti muškarac ispita tokom postupka, te da će biti upitan o odnosu sa Anom Volš.

Motiv ubistva Beograđanke nije poznat, a takođe se ne isključuje ni mogućnost da je optuženi to učinio jer je sumnjao da ga Ana vara. Takođe, ispituje se i da li je strahovao od toga da će ga Ana ostaviti, s obzirom da su postojale naznake da planira da se odseli iz njihove zajedničke kuće u Kohasetu.

Foto: printscreen/društvene mreže

Anina lista pratilaca na Instagramu probudila sumnju kod supruga

Podsetimo, Brajan Volš je negirao krivicu za zločin. Njegova odbrana pokušala je da ospori dokaze koje je tužilaštvo prikupilo protiv njega rečima da ne postoji motiv za ubistvo, te su izrazili sumnju da je zapravo Ana samo nestala.

Takođe, povodom Gugl pretrage Brajana Volša, u danima nakon nestanka, u kojoj je bilo fraza poput toga "Kako se rešiti tela?", odbrana je istakla da je optuženi pretraživao različite stvari na internetu, te da to ne mora da znači da je iste učinio.

Foto: printscreen

Volš zbog sumnje da ga Ana vara iznajmio detektiva

Gugl pretraga Brajana Volša jedan je od ključnih dokaza protiv supruga ubijene Beograđanke.

Slučaj nestanka Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Ono što je počelo kao nestanak, ubrzo se pretvorilo u istragu ubistva.

Ani se trag izgubio 1. januara ove godine, a potraga za njoj počela je tek nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku, suprug nestale Beograđanke je priveden zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnijim optužbama, za ubistvo supruge.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"
Politika

Ministar Đorđe Milićević poručio u Novoj Gorici "Vi ste najbolji ambasadori naše zemlje"

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom Đorđe Milićević prisustvovao je večeras Tradicionalnoj kulturnoj priredbi „Razigrana srca“, koju već 21. put organizuje Srpsko kulturno društvo „Sloga“ iz Nove Gorice. Ovo udruženje već decenijama uspešno radi na očuvanju srpske kulture i tradicije među Srbima u ovoj značajnoj regiji, na raskršću puteva između Italije i Slovenije.

05.10.2024

20:27

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni
Politika

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

05.10.2024

19:37

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija