• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug.rs

01.05.2023

17:26

ODBIO ALKOTEST, PA USLEDILA KAZNA! Beograđanin nije želeo da se podvrgne testiranju - Iznos koji će morati da plati je PAPREN

Printscreen / Informer

Vesti

ODBIO ALKOTEST, PA USLEDILA KAZNA! Beograđanin nije želeo da se podvrgne testiranju - Iznos koji će morati da plati je PAPREN

Podeli vest

Beograđanin S.G. (42) kažnjen je sa 2.000 evra zbog odbijanja da se podvrgne obaveznoj analizi krvi radi provere prisustva alkohola koje je vršeno na teritoriji opštine Budva u Crnoj Gori.

Prethodno je u kontroli saobraćaja zaustavljeno vozilo marke "jaguar" kojim je upravljao Beograđanin S.G. (42), inostranih registarskih oznaka, nakon čega mu je alkometrom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,55 g/kg.

- Sa tako utvrđenom vrednošću okrivljeni se na zapisniku nije saglasio, pa je odveden u zdravstvenu ustanovu, kako bi se podvrgnuo analizi krvi, koju je u krajnjem i odbio - navode iz Suda u Budvi.

Osim izrečene kazne u iznosu od 2.000 evra, koja mu je kao stranom državljaninu odmah naplaćena, izrečena mu je i zabrana upravljanja na teritoriji Crne Gore u maksimalnom trajanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija