• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

01.05.2023

17:47

PRETIO VILJUŠKOM ZA ROŠTILJ EKIPI PRVA TV! Uhapšen mladić na Adi Ciganliji!

Vesti

PRETIO VILJUŠKOM ZA ROŠTILJ EKIPI PRVA TV! Uhapšen mladić na Adi Ciganliji!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijska stanica Čukarica, uhapsili su N. J. (21) zbog sumnje da je na Adi Ciganliji napao i pretio novinarskoj ekipi Prva TV.

On se tereti da je, tokom snimanja priloga za ovu televiziju, prišao TV ekipi i krenuo da kamermana ubode viljuškom za roštilj. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Takođe, danas oko podneva u Prvomajskoj ulici u Zemunu, muška osoba napala je novinarsku ekipu RTS, tako što ih je vređao i pretio im.

Policijski službenici PS Zemun intenzivno rade na identifikaciji i pronalsku počinioca ovog napada. 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na novinare RTS  i Prva TV  koji su se danas dogodili i naglasio da su nedopustivi bilo kakvi napadi na novinarske ekipe i da će policija odlučno reagovati na svaki napad i pretnju novinarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija