• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D. I.

03.05.2023

10:26 >> 11:22

DETE MI IDE U OVU ŠKOLU! Voditelj Zoran Kesić na mestu stravične pucnjave gde je ubijeno osmoro dece!

printscreen

Vesti

DETE MI IDE U OVU ŠKOLU! Voditelj Zoran Kesić na mestu stravične pucnjave gde je ubijeno osmoro dece!

Podeli vest

U stravičnoj pucnjavi koja se jutros dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru stradalo je osam učenika, čuvar i nastavnica istorije, a voditelj Zoran Kesić pojavio se na mestu zločina tvrdeći da i njegovo dete ide u ovu školu.

Kesić se našao među okupljenim građanima i zabrinutim roditeljima ispred škole na Vračaru u kojoj je četrnaestogodišnji dečak došao naoružan i ubio osmoro učenika, čuvara i nastavnicu istorije.

Foto: printscreen

Ispred škole ogroman broj kola Hitne pomoći...

Učenik sedmog razreda te škole, došao je u školu naoružan i počeo da puca, a sve je trajalo oko pet minuta.

Ispred škole je veliki broj ljudi, policije, Hitne pomoći, kao i uplašenih roditelja čija deca pohađaju tu školu.

Kesić je došao kako bi bio uz roditelje čija su deca jutros stradala i povređena, a istakao je da njegovo dete ide u ovu školu, ali da je popodnevna smena ove nedelje:

- Ja sam došao ispred škole da vidim šta se dešava, jer moje dete ide u tu školu, ali ove nedelje je druga smena. Ne znam šta da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren... Naša deca idu u tu školu... - počeo je Zoran i dodao da su ljudi jako uplašeni.

Foto: printscreen

Zoran Kesić

- Ne znam tačno šta se dogodilo, ne mogu da vam dam više informacija, jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, deca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - rekao je voditelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zvaka

pre 1 godinu

jel se tresu ga'e smrade pro ustaški,šteta što ti nije ubio dete ,to si zaslužio ,mnogo laješ i ocrnio si mnoge ljude trebalo je tebe zacrneti.smrdljivko.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija