• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

12:11

UBICI VEĆ NAŠLI ADVOKATA! Evo ko će braniti maloletnog Kostu K.

printscreen

Vesti

UBICI VEĆ NAŠLI ADVOKATA! Evo ko će braniti maloletnog Kostu K.

Podeli vest

Kako Informer saznaje, ćerka Borivoja Borovića, Irina Borović biće advokatica masovnom ubici, maloletniku Kosti K. (14)

Roditelji dečaka koji je ubio osam školskih drugova i čuvara škole, čim su saznali šta se dogodilo angažovali su branjenika. Oni su odlučili da njihovog sina zastupa Irina Borović. 

Advokat Irina Borović potvrdila je za naš portal da je trenutno samo ona angažovana kao branilac maloletnog Koste K.

Podsetimo, Kosta K. (14) je jutros oko 8 sati ušao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda i počeo da puca iz pištolja u đake. Tom prilikom usmrtio je osmoro dece, čuvara i dežurnu nastavnicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zaza

pre 1 godinu

Uhapsiti advokata ,makar bio i po sluzbenoj duznosti koji ce braniti sina cuvenog radiologa, koji je radio sa Bojovicem na Dedinju.To je ubistvo sa predumisljajem.:jer je ciljano pucao na nastavnicu istorije i decu, koja su govorila da je streber. Nadam se da ce neko od roditelja ubijene dece uspeti da ubije tog prebogatog klosara, koji je sam rekao da je psihopata, posto se javio svojima iz dvorista i oni mu rekli sta da kaze prilikom hapsenja.SRBIJA-AMERIKA.ZIVECEMO U STRAHU U BUDUCNOSTI, PLASECI SE ZA ZIVOTE SVOJE DECE I SEBE.

Pera

pre 1 godinu

Pošto su roditelji istog trenutka angažovali branitelja, bez da se izvinu i/ili izjave saučešće očevima i majkama ubijene dece, nadam se da će Kosta K dobiti najmanje 6 meseci nanogice. Tata će svakako morati da objasni odakle mu pištolji, šaržeri i kako je obezbedio da ne dodje do zloupotrebe i morati da nadje gde će njegovog jadnog sina leče. Ako se po jutru dan poznaje, Kosta K biće jači bandit od Belivuka i njegove kompanije. Važno je samo da se čedo spasi - a ne znamo ni od čega ni kako. U svakom slučaju najbolje bi bilo da cela porodica ode na doživotno. STRAŠNO !!!!!!!

Mito

pre 1 godinu

Otac je mogao da uzme advokata i za sebe. Tako neodgovorno držanje oružja, je kažnjivo. Ako se oružje drži u kući, mora da bude prvo pod ključem u sefu koji se lako ne otvara. Drugo oružje mora da bude prazno, a municija odvojeno na drugom mestu pod ključem da je nedostupna deci. Posredni krivci ovog masakra su i javni servis i ostale TV, koje imaju toliko filmova i serija sa nasiljem gde se emituju scene gde čoveka pet puta udarite nogom u glavu, a on onda ustane i prebije protivnika, ili u drugom čoveka upucaju sa 20 metaka, a on maltene otšeta. TV stanice te najekstremnije programe mora da puštaju u kasnim noćnim i jutarnjim programima, a ne za vreme ručka. S poštovanjem

Penzioner

pre 1 godinu

Sta ce im advokat kad drzava daje po sluzbenoj duznosti advokata. 24000 po rocistu za krivicare.

Vla

pre 1 godinu

Kakav Advokat, metak je za njega skup, nozem bih ga odrao

dule

pre 1 godinu

A šta će njemu advokat kad je krivično neodgovoran.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i profеsorka Vеsna Turkulov sa štićеnicima "Zеmljе živih" na Čеnеju, njihova poruka jasna- nеophodna druga šansa intеgrisanja i društvo
Politika

Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i profеsorka Vеsna Turkulov sa štićеnicima "Zеmljе živih" na Čеnеju, njihova poruka jasna- nеophodna druga šansa intеgrisanja i društvo

Povodom drugog dana Vaskrsa gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić i prof. dr Vеsna Turkulov danas su darivali i posеtili tеrapijsku zajеdnicu „Zеmlja živih” na Čеnеju, koja jе osnovana 2005. godinе pod okriljеm Svеtoarhangеlskog manastira iz Kovilja, uz blagodlov vladikе Irinеja i patrijarha Porfirija.

06.05.2024

18:46

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija