• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jovana Radović

Autor: informer

03.05.2023

14:41

Direktorka klinike "Laza Lazarević" dr Ivana Stašević Karličić za Informer: OVO JE DOKAZ DA SVE MANJI ZNAČAJ POSVEĆUJEMO PORODICI I VASPITANJU DECE! (VIDEO)

Tanjug/Insider

Vesti

Direktorka klinike "Laza Lazarević" dr Ivana Stašević Karličić za Informer: OVO JE DOKAZ DA SVE MANJI ZNAČAJ POSVEĆUJEMO PORODICI I VASPITANJU DECE! (VIDEO)

Podeli vest

Direktorka psihijatrijske klinike Ivana Stašević Karličić, u razgovoru za Informer, povodom masakra koji se jutros dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, izjavila je da je ovo na žalost potvrda da sve manji značaj posvećujemo porodici i vaspitanju dece

- Osećaj praznine je prvo što se javi nakon ovakvog stravičnog događaja - ističe za Informer direktorka klinike Laza Lazarević Ivana Stašević Karličić i dodaje da je ovo na žalost potvrda da sve manji značaj posvećujemo porodici i vaspitanju dece.

Doktorka Karličić naglašava da smo pred ovim svi zanemeli jer ovakve izmene u ponašanju nisu svojstvene jednom osnovcu.

- Ekspertiza će dati stručno obrazloženje - kaže Stašević Karličić i dodaje da mi kao društvo moramo da se bavimo našom decom, kako roditelji u porodici tako i zaposleni u školi. 

- U stalnoj smo koordinaciji sa Urgentnim centrom i Dečijom klinikom za psihijatriju i spremni smo da zbrinemo sve kojima je pomoć potrebna - ističe direktorka klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" Ivana Stašević Karličić.

Ona napominje da je ovo upozorenje za sve, svakog čoveka i celo društvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dokaz dokaz

pre 1 godinu

Tacno je doktorka. Neka drzave povecavaju starosnu granicu za penzije, zbog praznih prnzionih fondova, cije su pare nezakonito trosene, ne smanjujte radno vreme, terajte roditelje da rade i dva posla, a porodica? Evo jos jednog tuznog primera o otudjenju porodice. Neko juri pare, neko marineru pa se ponekada dogode ovakve strasne stvari.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija