• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2023

19:47

DEČAK UBICA JE S RAZLOGOM IZABRAO VREME MASAKRA! Kosta K. otkrio zašto se baš danas odlučio da IZVRŠI NEVIĐEN ZLOČIN!

Informer

Vesti

DEČAK UBICA JE S RAZLOGOM IZABRAO VREME MASAKRA! Kosta K. otkrio zašto se baš danas odlučio da IZVRŠI NEVIĐEN ZLOČIN!

Podeli vest

Učenik sedmog razreda Kosta K. ubio je osam učenika i čuvara Osnovne Škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, baš 3. maja s posebnim razlogom.

Kako Informer saznaje s mesta velike tragedije, tinejdžer ubica je baš ovaj dan čekao kako bi izvršio neviđen masakr nad decom, zbog toga što se nadao da će posle praznika škola biti dupke puna.

- Čekao sam ovaj dan. Deca su bila sva tu. Čekao sam, jer sam mogao sve da završim - rekao je Kosta K. na saslušanju koje je sprovedeno u prisustvu njegove majke. 

Posle privođenja dečak ubica je poslat u Specijalnu bolnicu - rekao je za Informer Veselin Milić načelnik PU Beograd, podsećajući da je Kosta K. skoro mesec dana planirao masakr i da je imao spisak đaka za likvidaciju. 

Veselin Milić je ponovio da je napadač sam pozvao policiju i obavestio ih o zločinu.

- Izjavio je da ga je u izvršenju toga uhvatio strah, panika i čudno disanje, i da mu je izgledalo da je ispravno da pozove policiju i prijavi. Od kako sam 1998. pristupio MUP-u, ni ja niti niko od zaposlenih na uviđaju, nismo čuli ili videli da se ovako nešto u našoj Strbiji dogodilo, a svakako se nadam da se neće ponoviti'', rekao je on.

Takođe je rekao da motiv za zločin bilo teško saznati.

- U razgovoru u prisustvu Centra za socijalni rad, K.K. je izjavio da je bio ignorisan od strane društva u kojem se nalazio, i da je kroz svoj društveni život bio izopšten od komunikacije i igre na odmoru ili ekskurziji, i da ga je to navelo da kroz svoje misli i radnje učini to- rekao je Milić.

Na pitanje da li je napadač sam napravio četiri molotovljeva koktela koja su pronađena u njegovoj torbi, načelnik PU za Grad Beograd je odgovorio da napadač nije imao nameru da njima nekoga zapali.

- Kako je rekao, želeo je njima da napravi neku vrstu zida ili barijere na ulazu, kako policija ili bilo ko drugi ne bi mogao da uđe unutra i pruži pomoć- naveo je Milić.

On je dodao da je u poslednje vreme primećen porast korišćenja hladnog oružja kod maloletnika.

- Oni gledaju i razmišljaju kakve povrede i čime da nanesu, mnoga deca to zloupotrebljavaju. Zato smo tražili da se sankcije za njih povećaju za te stvari. Prirodno je da treba da postoji odgovornost-  rekao je načelnik beogradske policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Iz ovih izjava ubice lako je zaključiti da je u pitanju obesni, razmaženi i bahati balavac koji je u kući imao sve i verovatno bio glavni kome se nije smelo reći ne ili nema ali je u njegovoj glavi nastao konflikt jer u školi i u društvu nije uspevao i nije mogao da sebe nametne kao glavnog i to je bio okidač. Verovatno su njegovi postupci i ponašanje izazvali okruženje da ga izbegavaju i izoliju (na odmoru niko neće da se druži sa njim) što je za NARCISA kakav je očigledno došao iz "ugledne" porodice dovelo do osvete. Pri tome mnogo toga podseća na video igrice i gde "mrtvi" ponovo ustaju ali kad je video krv i mrtve vršnjake mozak je ipak proradio. Poravni dom zatvorenog tipa do navršenih 18 godina a onda minimum 30 godina robije a verovatno i doživotna.

alibosna

pre 1 godinu

to vam je pouka od Boga.....prvo idee treci majj....cetvrti maj..pa peti maj SARAJEVO od srba ubijeno 1601 djete...vecinom iz snajper...hmmm

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija