• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2023

21:41

"SINA SAM VODIO U STRELJANU SA 12 GODINA, ORUŽJE JE MOJE, ALI NIJE MI JASNO.." Otac dečaka koji je napravio masakr na Vračaru jednu stvar na saslušanju NIKAKO NIJE MOGAO DA ODGONETNE!

Zoran Sinko

Vesti

"SINA SAM VODIO U STRELJANU SA 12 GODINA, ORUŽJE JE MOJE, ALI NIJE MI JASNO.." Otac dečaka koji je napravio masakr na Vračaru jednu stvar na saslušanju NIKAKO NIJE MOGAO DA ODGONETNE!

Podeli vest

Vladimir K. na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je sve bilo pod šifrom i da mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao.

Otac dečaka Koste K. (13) iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", koji je osumnjičen da je danas oko 8 časova ubio 8 učenika, čuvara i ranio 7 osoba potvrdio je da je imao dozvolu za oružje koje je njegov sin koristio za krvavi pir.

Na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je sve bilo pod šifrom i kako mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao.

- Priznao je da je sina sa 12 godina vodio u streljanu i rekao koju. Otac je rekao da se njegov sin osećao odbačeno, ali da ništa nije primetio. Sin mu je često govorio da se nije uklapao u društvo - kaže izvor blizak istrazi.

Dečak je saslušan u prisustvu majke, a kako je rekao Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, on je predat radnicima Centra za socijalni rad.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragovan

pre 11 meseci

Ovo nije roditelj ! Vodi dete u streljanu gde se obucava rukovanju vatrenog oruzija, nema bliskost sa detetom, ignorise dete, reaguje impulsivno, nepaznja odlaganjem oruzja... Maloletniik u streljani vatrenog oruzja ? Strino kaznjavati krsenje svakog zakona ! Nema privilegovanih !

Godža

pre 11 meseci

Kako je došao do šifre sefa? Verovatno je skrivenim telefonom snimio kad je znao da će otac otvoriti sef i posle pregledao snimak. Tako je dete mog prijatelja doznalo šifru na kompjuteru zbog zabrane preteranog igranja igrica. Deca danas mnogo više znaju i mogu. Nemojte se zavaravati tim što su ipak samo deca...! Pogotovo inteligentna.Ovo je potvrda svega toga.

Asteroid

pre 11 meseci

Sad ce mali razmazeni "psihopata" iz privilegovane beogradske porodice da prozivi ostatak svog zivota zakljucan iza resetaka na odeljenju psihijatrijske ustanove u Srbiji. Bez luksuza na koji je navikao,bez titranja i povladjivanja. I to je opet neka kazna za zlocin koji je pocinio,glavni lik iz najstrasnijeg horora ikad ispisanog,stvarnost koja je gora od filma. Pokoj dusama malih andjela

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17