• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

04.05.2023

07:56

MISLILA SAM DA NEKO BACA PETARDE, A ONDA SAM GA VIDELA U HODNIKU! Ispovest devojčice koja je bila očevidac jezive tragedije u Osnovnoj školi

Informer

Vesti

MISLILA SAM DA NEKO BACA PETARDE, A ONDA SAM GA VIDELA U HODNIKU! Ispovest devojčice koja je bila očevidac jezive tragedije u Osnovnoj školi

Podeli vest

Učenica sedmog razreda OŠ"Vladislav Ribnikar" na Vračaru za Informer je objasnila šta se dešavalo u školi za vreme jezive pucnjave. Kako nam je objasnila ona je videla K.K. (13) koji sa pištoljem u hodniku i učionici tražži novu žrtvu.

Kako smo već izveštavali u Sredu oko 8.50 sati u OŠ"Vladislav Ribnikar" na Vračaru K.K je sa dva pištolja, četiri žaržera i četiri molotovljeva koktela ušao u školu i najpre ubio čuvara a potom  i8 svojih školskih drugara. Tom prilikom šest osoba je ranjeno među kojima je i nastavnica istoriije.

Devojčica koja je u vreme pucnjave bila u školi objasnila je da je u kobnim trenucima imala čas fizičkog. 

- Bili smo na fizičkom i krenuli na sledeći čas koji je na zadnjem spratu.Čula sam pucnje ali sam mislila da su petarde. Potom sam videla K.K. i radnika obezbeđenja kako leži, potrčala sam kod nastavnice i rekla joj da je neko pucao. Ona nas je odvela na sigurno - rekla je devojčica.

Kako je navela svi su se uplašili.

- Čuli smo mnogo sirena, a potom su dolazile informacije da ima ranjenih učenika sedmog razreda. Jedan je bio upucan u nogu. Družila sam se sa ranjenom i ubijenom decom bili smo u istom odeljenju. Svi smo se uplašili - prića potresena devojčica pored koje je stajala uznemirena majka.

Foto: printscreen

 

Prema njenim rečima za K.K nema loše reči.

- Bili smo u istom odeljenju. Prema meni je bio fin imao je dobre ocene. Iskreno nikad ne bih očekivala da je on ovo uradio.Kasnije sam promenila odeljenje - kaže devojčica. 

Njena majka objasnila je da je za pucnjavu saznala od brata koji joj je rekao da je da neko puca u školi.

- Bio je zbunjen nije znao u kjoj je školi neko pucao. Kasnije mi je rekao da je reč o školi u kojoj je moja ćerka. Odmah sam došla u trenutku nisam mogla da se setim u kom odeljenju mi je ćerka - rekla je uplakana majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija