• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2023

12:42

DOKTOR NIJE PREPOZNAO SVOJE DETE KOJE JE TEŠKO RANJENO NA VRAČARU! Užasne scene u Kliničkom centru Srbije - Pulmolog vrištao od BOLA

printscreen

Vesti

DOKTOR NIJE PREPOZNAO SVOJE DETE KOJE JE TEŠKO RANJENO NA VRAČARU! Užasne scene u Kliničkom centru Srbije - Pulmolog vrištao od BOLA

Podeli vest

Zbog stanja u kome se nalazio ranjeni V.P. u kog je juče upucao Kosta Kecmanović njegov otac, zamenik načelnika pulmologije, nije uspeo da ga prepozna na prijemu u bolnicu, kad je shvatio nastao je užas.

Dečak V.P. koji je juče ranjen kada je na njega pucao maloletni Kosta K. u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i koji je tom prilikom zadobio teške povrede kičme i glave, bio je u toliko neprepoznatljivom stanju da ni njegov otac nije shvatio o kome se radi kada je stigao u bolnicu.

Kako Informer saznaje, ranjeni dečak je sin poznatog pulmologa dr Spasoja Popevića.

Tragične okolnosti postale su još tragičnije, budući da je dr Popević načelnik pulmologije KCS radio tokom jučerašnjeg dana i na njegovo odeljenje stigao je upravo njegov ranjeni sin, kog u prvom momentu nije prepoznao od silnih povreda i rana koje mu je vatrenim oružjem naneo sedmak koji je počinio masakr u školi.

Foto: Informer

Tom prilikom, lekar je ugledao krvavo i izobličeno lice dečaka, koje je bilo potpuno neprepoznatljivo. Iako su mu kolege rekle da je upravo to njegov sin, on nije mogao da poveruje. Ipak, kada mu je već bilo jasno da se radi o njegovom detetu koje leži na stolu ispred njega, doktor se potpuno izbezumio, vrištao je i cepao mantil u stanju ekstremnog šoka koji je doživeo.

- Ovo što smo danas doživeli je nalik scenama iz horor filmova koje smo samo gledali na televiziji. Roditelji koji uplakani utrčavaju u Urgentni centar, traže svoju decu, ne znaju ništa o njima... Među njima je bio i doktor Spasoje koji je tražio svog sina. Uleteo je van sebe, vidno uznemiren i samo je ponavljao njegove ime. Trčao je hodnicama i tražio ga po ambulantama. Kolege su ga odmah prepoznale i nažalost, morale da saopšte jezive vesti - da je njegov sin najteže povređen, da mu se bore za život i da ga čeka nekoliko teških operacija. Kao lekar i sam je svestan koliko je stanje njegovog deteta opasno i kakve sve posledice ove povrede mogu ostaviti na njegovo zdravlje - rekao je naš sagovornik.

Podsetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. (13) ubio je osmoro dece i čuvara škole u sredu ujutru u  Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. U ovom jezivom napadu teško je ranio i nekoliko vršnjaka kao i nastavnicu istorije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija