• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

04.05.2023

13:50

ŽENA GLEDALA HAPŠENJE DEČAKA U ŠKOLI SA TERASE: Videla sam kada je zvao policiju...

Informer

Vesti

ŽENA GLEDALA HAPŠENJE DEČAKA U ŠKOLI SA TERASE: Videla sam kada je zvao policiju...

Podeli vest

Žena koja je gledala sve sa terase, za Informer kaže da je dečak nakon što je pozvao policiju sam spustio ranac, svaki nastavnik u školi reagovao dugačije.

Žena koju je naša ekipa zatekla na terenu rekla je da je sa terase videla hapšenje dečaka koji je ubio osam školskih drugova i radnika obezbeđenja. 

Kako je navela pažnju su joj privukle sirene. 

- Sa terase sam videla dečaka koji je pucao. Zvao je policiju, a potom je spustio ranac između nogu. Podigao je ruke i tako sačekao policiju - rekla je žena. 

Kako smo i ranije izveštavali K.K. kada je stigla policija nije pružao otpor, dok je svaki nastavnik reagovao drugačije. 

- Nastavnica Francuskog je svoju decu izvela na drugu stranu nakon sto je čula pucnje u dvorište i rekla im da imaju čas u prirodi... drugi su gledali da decu čuvaju na bezbednoj udaljenosti od pucnajve ali i onoga što je nakon nje ostalo - rekao je sagovrrnik Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Predrag Milosavljević

Deca za nastradale drugare okitile ogradu cvežem, plišanim igračkama i svećama

Podsetimo, učenik osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija