• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

04.05.2023

16:28

TRAKTORISTA POGINUO NA NJIVI! Tragedija u selu Mali Izvor kod Zaječara

printscreen/pink.rs

Vesti

TRAKTORISTA POGINUO NA NJIVI! Tragedija u selu Mali Izvor kod Zaječara

Podeli vest

Muškarac, star oko 50 godina, nastradao je u selu Mali Izvor dok je obrađivao njivu.

 Telo nastradalog priklješteno ispod traktora pronašao je meštanin koji je odmah obavestio policiju. Uviđaj ne licu mesta je obavio nadležni tužilac i saobraćajna policija nakon čega je telo upućeno na sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija. 

- U pitanju je saobraćajna nesreća. Naime, pored beživotnog tela zatekli smo traktor natovaren drvima, koji se prevrnuo. Vozač je pao i od zadobijenih povreda odmah preminuo. Ubrzo smo u selu pronašli porodicu i saznali da je nesrećni čovek išao po drva u šumu, ali se iz još neutvrđenih razloga, prilikom povratka, njegov traktor kojim je upravljao, prevrnuo na bok – kažu nadležni.

Postoji mogućnost i da se traktor pokvario u vožnji, ali istraga će utvrditi pravi razlog ove nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija