• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2023

22:55

POSLE MASAKRA NA VRAČARU SVI PLAČU, JER STE VI DECA MALA SEBIČNA G*VNA! Goca Tržan bez dlake na jeziku o tragediji koja je potresla Srbiju! (VIDEO)

Informer

Vesti

POSLE MASAKRA NA VRAČARU SVI PLAČU, JER STE VI DECA MALA SEBIČNA G*VNA! Goca Tržan bez dlake na jeziku o tragediji koja je potresla Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan u Informerovom podkastu govorila je o masakru na Vračaru i svom stavu kao majke jedne tinejdžerke.

- Ja sam toliko pričala o ovakvim stvarima da se sada osećam kao debil jer svi oni koji su učestvovali u ovom kolektivnom ludilu sada su u najvećoj žalosti. Utrkuju se na Instagramu i mrežama ko će tužniji status i sliku da stavi - rekla je pevačica.

Ona je otkrila šta je nakon vesti o masakru rekla svojoj ćerki Leni koja je tinejdžerka.

- Rekla sam joj bukvalno sledeće, ona kaže svi plaču u školi i nastavnici i svi. Ja sam rekla: Naravno da plaču, jer ste vi svi mala sebična g*vna dala sebi za pravo previše, ne date ništa da vam se uzme. Kupimo im bolje patike da bi bili zadovoljni i da bi ćutali, a da bismo mi mogli duže da visimo na Instagramu. Da, radikalna sam. Ja sam bila vukovac i dobila sam keca iz hemije i nisam smela mami i tati ni da kažem to. Naša deca su naše bogatstvo i mi njima sve činimo i sve dajemo. I šta ćemo sad? I ovaj dečak je svojim roditeljima bio sve sigurno - kaže Tržan.

Ona je govorila i o uticaju "kliktanja" na vesti koje veličaju zločine.

- Sve dok klikćemo, biće sve gore. Klincima danas nisu bitne ocene, da li su uspeli na sportskim takmičenjima. Najbitnije je koliko imaš pregleda i lajkova na mrežama. Oni najviše vole "distraktove". Oni to prate - kaže pevačica.

Goca je za naš podkast vrlo odsečno i radiklano govorila o masakru na Vračaru, bez dlake na jeziku, u svom stilu. Pogledajte.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
exLUKOIL

pre 11 meseci

Ti si mi bas moralna .. koliko si para dobila za namestenu nagradnu igru Lukoil Srbija?

Čovek

pre 11 meseci

Mrš i vi i Goca ,samopromovisanje ,dosta više mrš iz Srbije tabloidi i pevačice psihijatri.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija