• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

08:46

EVO DOKAZA! OTAC UČIO MALOLETNOG UBICU DA PUCA! Isplivala fotografija Koste K. i doktora Vladimira K. u maskirnoj uniformi

Printscreen

Vesti

EVO DOKAZA! OTAC UČIO MALOLETNOG UBICU DA PUCA! Isplivala fotografija Koste K. i doktora Vladimira K. u maskirnoj uniformi

Podeli vest

Ugledni doktor Vladimir K. učio je svog maloletnog sina Kostu K. da puca! On ga je vodio u streljanu, ali i na poligone na kojima je vežbao gađanje.

Informer je došao u posed fotografije na kojoj se vidi nasmejani Vladimir sa puškom u ruci, dok pored njega sa maskom na licu pozira njegov maloletni sin Kosta.

Kosta je bio toliko dobro obučen, da je upao u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" i prvo ubio čuvara škole, a zatim i osam školskih drugova.

- Kostin otac je imao veliku količinu oružja u kući. Kosta je očigledno iz njegovog sefa uzeo oružje pre zločina. Sam je napravio molotovljeve koktele. Imao je ogromno znanje o oružju. Svemu ga je učio otac koji ga je redovno vodio i u streljanu - kaže izvor Informera.

Foto: Printscreen

Otac i sin u maskirnoj uniformi

Doktor Vladimir K. je uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru, dok je Kosta K. smešten na Kliniku za psihijatriju i neurologiju. 

Podsećamo, u nezapamćenoj tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijeno je osmoro dece i nastavnik, a ranjeno je šest učenika i nastavnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Koliko mogu da primetim

pre 11 meseci

Odakle ovoj paravojnoj formaciji tolika kolicina automatskog oruzja. Ja sam lovac, a sta su oni i ko im je to dozvolio???!!!! O kakvim se privilegijama ovde radi

Dejan

pre 11 meseci

Daleko da branim bilo koga ovim komentarom, ali ovo je najobicnija grupna slika sa airsoft skupa. Oruzije na slici su airsoft replike, imaju cak i airsoft zastitne maske. Ne treba mesati airsoft sa ovim zlocinom.

Bane

pre 11 meseci

Krem la krem, sačuvaj nas Gospode od ovih đavoljih slugu. Od jake hrane totalno pobesneli, a takva im i paščad. Od gore to neko vidi sve i ne prašta.

Demagogija

pre 11 meseci

Nemoj da trujete narod dezinformacijama,ovo je airsoft igra,a to ko je ispod maske to su vaša nagađanja,sve i da jeste klinac,ova igra nije zakonom zabranjena niti ograničena godistem,ukinite i airsoft i paintball i sve igre koje imaju veze sa puškom, pa makar one bile i igračke,al zato nastavite i dalje da pravite pravo oružje i da ga prodajete svuda po belom svetu.

Ratko

pre 11 meseci

ovo dete je psihopata ,jer normalan mozak to ne moze da uradi . u svima nama verovatno cuci neko takav ,evo zuti olos sta radi koristi zrtve za svoje politicke poene . pa sta je to nego defektan bolestan mozak......

Marko

pre 11 meseci

Da da, sve je to "samo airsoft", "samo streljana" "plemeniti sport"šega, šala, rekreacija za klinca od 13 godina, dok ne uzme poubija pola razreda. Očigledno vojne veštine i korištenje vatrenog oružuja kao i simulacija toga, imaju veze sa ubijanjem. Očigledno su i otac i sin bili pofino naloženi na naoružanje i automatske puške, kao one američke zaostale seljačine, e pa eto, to može da ima i posledica ako se potrefi kod psihopate.

Bes

pre 11 meseci

Maloletnik je ziveo sa ocem, a ne zajedno sa oba roditeljima. Mislim da nije mogao da podnosi jednog ili oba roditelja sto nisu zajedno. A posto je imao jos i iskustva baratanjem oruzjem, resio je da kazni jednog od roditelja ili oba roditelja kojeg je smatrao kriv zbog razvoda ili odbijanjem da zive zajedno. To bi mogao da bude njegov motiv. Svejedno mu je bilo koga ce da zrtvuje. Ali svakako najveca krivica je krivica njegovog oca koji je posedovao oruzje u kuci, obucavao ga je baratenjem oruzjem a nije vodio pazju kako da zastiti oruzje od sina. Jos i imao dozvolu za to oruzje. On je doktor, i ne znam koji je razlog da mu je dat dozvola za posedovanje oruzje. Decama treba paznja i ljubav oba roditelja, u protivnom sve ide do djavola, i islo je do djavola.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija