• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

05.05.2023

15:20

NAORUŽAN KAO RAMBO! U vikendici masovnog ubice iz Mladenovca pronađen arsenal oružja! Štekovao bombe, šmajser, karabin, municiju...

Reuters/Antonio Bronić

Vesti

NAORUŽAN KAO RAMBO! U vikendici masovnog ubice iz Mladenovca pronađen arsenal oružja! Štekovao bombe, šmajser, karabin, municiju...

Podeli vest

Uroš B. (21) osumnjičen za stravičan masakr u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca, u vikendici koju je koristio krio je čitav arsenal oružja i municije! U saopštenju MUP navodi se da su u vikendici u selu Ševšin nađene ručne bombe, karabin sa optikom, signalni pištolji, lovački nož, ali i velika količina municije.

"Policija je pretresom vikendice koju osumnjičeni koristi u mestu Ševšin, pronašla karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge delove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, 4 signalna metka i 25 komada karabinske municije", piše u saopštenju.


Takođe,navodi se da je prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, policija je
pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada

puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku
pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova naglašava da je u ovoj opsežnoj akciji učestvovalo više od 600 policajaca, pripadnika Uprave kriminalističke policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za obezbeđenje, saobraćajne policije, Službe za
specijalne istražne metode, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije, kao i područnih policijskih uprava u Beogradu, Smederevu i Кragujevcu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Keka

pre 1 godinu

Mora da je svo legalno i da je imao dozvolu? Ili ipak cela stvar nema veze s legalnim oruzjem?

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija