• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2023

17:18

MASOVNOG UBICU DOVELI U POLICIJSKU STANICU! Od teroriste su odmah zahtevali da uradi jednu stvar KOJU NIJE MOGAO DA ODBIJE!

J. Vasiljević

Vesti

MASOVNOG UBICU DOVELI U POLICIJSKU STANICU! Od teroriste su odmah zahtevali da uradi jednu stvar KOJU NIJE MOGAO DA ODBIJE!

Podeli vest

U bestijalnom napadu koji je okarakterisan kao teroristički čin Uroš Blažić ubio je osmoro ljudi pucajući besomučno u selima Malo Orašje i Dubona . Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, a bilo je i14 ranjenih.

Celu noć trajala je policijska potera za masovnim ubicom sve do jutra, kada su ga pronašili i opkolili u selu Vinjište na imanju njegovog dede.

U žestokom naletu policije masovni ubica Uroš Blažić nije pružao otpor. Iz mesta policajci su ga odveli da im preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u Policijsku upravu Smederevo stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima. Ubica je obučen belo zaštitno odelo, a na nogama nema obuću već je hodao samo u čarapama.

Foto: J. Vasiljević

 

Podsetimo on se sumnjiči da je sinoć u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca, usmrtio još tri osobe i osam ranio.

U akciji hapšenja masovnog ubice učestvovalo je više od 600 policajaca, pripadnika Uprave kriminalističke policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za obezbeđenje, Uprave saobraćajne policije, Službe za specijalne istražne metode, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije, kao i područnih policijskih uprava u Beogradu, Smederevu i Kragujevcu.

 

 

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, je sin vojnog lica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 1 godinu

I sta su zahtevali ? Sta nije mogao da odbije ? Moja baba bi to napisala bolje sa 3 razreda osnovne ..

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Ni jedna sredstva informisanja u zadnjih 30 godina od pocerka rata u Sloveniji pa sada do Kosova i Metohije nisu nikoga pa ni Tacija i Haradinaja nazvali teroristima. Cudno. On nije terorista , je masovni ubojica . Ali masovni ubojica kojeg je stvorila Srbija , nitko drugi . Od roditelja preko skole citavog drustva na celu sa mediskim kucama. Kako moze netko sa 14-15 godina da ide u streljane sa bojevom municijom ? Tko je to odobrio ? AV AV sigurno nije . Tko na takav nacin zaradjuje novac . Zao mi je , ali za kraj moram reci da je Srbija ozbiljno bolesna. Srbin iz Krajine.

Danijela

pre 1 godinu

Masovnog ubicu treba osuditi na doživotnu kaznu zatvora !

zoki

pre 1 godinu

Ne postoji adekvatna kazna na koju ga treba osuditi. Te nastradale nista ne moze vratiti.

Miki

pre 1 godinu

Ma kakav kombinezon,mogli ste i golog da ga dovedeteMolim vas bacite u samicu ne treba njemu sudjenje... Zatvorite ga da da ne vidi dan!

Tina

pre 1 godinu

Treba ga kazniti najstrozije! On je dna dna,nemam reci za ovakvog coveka!

Miki

pre 1 godinu

Sve krece od porodice i drustva,posto ovde zakon za decu visoko pozicioniranih u politici,vojsci,policiji ne vazi ,pa mogu da rade sta hoce kome hoce,nadje se i ovakva bolesnici da pobije ovoliko ljudi! Uzas!

Miki

pre 1 godinu

Roditelji se ne bave decom. Vijaju se pare, ststusni siboli...borba za opstanak. Deca su zanemarena!

Miki

pre 1 godinu

Iskreno saučešće porodicama. Ovo je strašno što se dešava i niko ne treba ovo prolaziti.Osuđeni ratni zločinac ne može biti heroj.

JOka

pre 1 godinu

Oštro i strogo treba kazniti ovo monstruozno delo. Bez pomilovanja.... Poremecena licnost! Dno dna!

Tanja

pre 1 godinu

Svaka cas svim organizacijama MUPa iz sbih gradova i specijalnim jedinicama koji su devet sati jurili ovog monstruma! Zivoti nikome ne mogu da budu vraceni! Noci neprespavane, stres, sok, tuga i nesreca koja je zadesila porodice zbog ovakvog socipate i neonaciste! Trebao bi da pati u najgorim mukama i da svi znaju kakve su to muke da najbolesnijim mozgovima nikada ovakve stvari ne padnu na pamet! Saucesce porodicama, saljem im svu snagu ovog sveta! Nema reci utehe za ovakve trenutke! Nadam se da ce drzava osuditi ovog zlotvora da svetlost dana ne ugleda! Podrska svim ljudima koji trenutno rade na tome!

Jela

pre 1 godinu

Monstrum ,ovaj da ne vidi svetlo dana do kraja života.. A sto pre da se uvede smrtna kazna..

Ivana

pre 1 godinu

Ovako moze da se ponasa i to moze da uradi samo bolesna i psihicki poremecena osoba. Treba dozivotno da bude u zatvoru.

Tanja

pre 1 godinu

Takvog monstruma treba osuditi na doživotnu robiju. Užas tuga čemer I jad.

Bojana

pre 1 godinu

Unisteni smo kao drustvo! Degradirani! Potreseni! Ubijeni, a jos smo zivi,a to je najteze!

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!
Uzbuna u SAD!

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!

Donatori američke Demokratske stranke traže način da Džoa Bajdena uklone iz predsedničke trke protiv njegove volje i zamene jačim kandidatom, tvrdi "Njujork tajms". Istovremeno, NBC njuz otkriva da je odluka o povlačenju Bajdena (81) iz predsedničke trke u rukama njegove supruge Džil, koja za sada ne želi da se Džo odrekne drugog mandata u Beloj kući!

01.07.2024

19:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija