• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2023

13:01

"Voleo si decu najviše iako ih nisi imao, za tu decu i Partizan si živeo" SAHRANJEN ČUVAR DRAGAN VLAHOVIĆ

Informer

Vesti

"Voleo si decu najviše iako ih nisi imao, za tu decu i Partizan si živeo" SAHRANJEN ČUVAR DRAGAN VLAHOVIĆ

Podeli vest

Radnik obezbeđenja Dragan Vlahović (53) sahranjen je danas na groblju Lešće u Beogradu. Sahrani je prisustvovalo oko hiljadu ljudi mahom članova porodice, rodbine, komšija, ali i đaka Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" koje je Dragan toliko voleo i godinama pazio na njih.

Pre samom spuštanja kovčega u raku jedan od prisutnih rođaka održao je govor: 
- Dragi Dragane došao je dan na koji nismo bili spremni. Svi smo te u porodici znali kao Mile. Tvoja dobrota neće nikada biti zaboravljena. Voleo si decu najviše iako ih nisi imao. Za tu decu i Partizan si živeo. Putuj, nećemo te zaboraviti - ispričao je potreseni rođak. 

Foto: Informer

Jedan od članova porodice zatim je pročitao drugi potresni govor i rekao da je Dragan bio dobri duh koji je raširio svoja krila i pokušao da zlo i olovo koje je krenulo preusmeri na sebe.

- U tome nije uspeo. Sa sobom je poveo osam anđela na koje i sada pazi. Mile naš, dobroto naša, putuj i ne zaboravi na nas, a nećemo ni mi na tebe - rekao je on i dodao da je Srbija danas zavijena u crno.

 

- Ne samo Beograd nego i Niš i Kuršumlija, svi gradovi. Neka ti je večna slava - rekao je on.
Pročitano je i oproštajno pismo od dece iz "Ribnikara".

Foto: Informer

Tekst potpisa


- Ne moraš da nosiš više odelo koje te je žuljalo. Sećam se tvog osmeha i hvala ti. Mnogo sam se uplašila onaj dan, ali ta škola više neće biti nikad ista. Ostaje mi sećanje i ona naša slika zajednička. Zaslužio si i ti da se odmoriš - pročitao je jedan od prisutnih pismo. 


Nakon oprostajnih govora kovčeg sa telom Dragana Vlahovića spušten je u zemlju.
- Dragi brate, slomljeno je bratsko krilo. Čuvaj mi se gore - jaukao je jedan od prisutnih rođaka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboholik

pre 11 meseci

rođak je kreten! pa kakve veze ima partizan sa ovim?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija